Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie game?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam mały dylemat, ponieważ nie wiem, które game jest najlepsze. Z tego co czytałem to 2089 najstabilniejsze, 34k ma jakieś dziury, a o 40k to niewiele wiem, dlatego chciałbym się was poradzić. Za pomoc like ;)

Opublikowano

Dziury dziurami, na wszystko sa odpowiednie fixy. Oczywiście najlepiej jest zacząć na najprostszym gejmie - 2k, dodajesz wszystko od zera sam. Na 34k masz już te podstawy z pl-a jak kostiumy itp dodane, 40k to juz  w ogóle czysty gotowiec do edycji.

Opublikowano

Chciałem sobie wgrać diffa na max lvl 255. Użyłem edytora diffów by JachuPL. Wpisałem w "Wpisz wartość, którą chcesz uzyskać:" 255 i nie wiem czy dokładnie o to chodzi. Z tego co wyczytałem również trzeba zmienić max lvl w configach. Mógłby ktoś wytłumaczyć jak to zrobić? Like za pomoc.

bbebml.jpg

Opublikowano

Chciałem sobie wgrać diffa na max lvl 255. Użyłem edytora diffów by JachuPL. Wpisałem w "Wpisz wartość, którą chcesz uzyskać:" 255 i nie wiem czy dokładnie o to chodzi. Z tego co wyczytałem również trzeba zmienić max lvl w configach. Mógłby ktoś wytłumaczyć jak to zrobić? Like za pomoc.

bbebml.jpg

dzi to takie coś jest hehe :)

polecam game 34k no i 2089

Minton_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Opublikowano

Chciałem sobie wgrać diffa na max lvl 255. Użyłem edytora diffów by JachuPL. Wpisałem w "Wpisz wartość, którą chcesz uzyskać:" 255 i nie wiem czy dokładnie o to chodzi. Z tego co wyczytałem również trzeba zmienić max lvl w configach. Mógłby ktoś wytłumaczyć jak to zrobić? Like za pomoc.

Dobra. Już ogarnąłem.

Edit:

Wgralem 2 dify na max lvl 250 i lvl 250 za pomoca komendy /l. Po zresetowaniu serwera nadal nie mogę zmienić lvl. Oczywiscie zmieniłem lvl w configach channeli. Proszę o pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...