Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o H1Z1?

SubZero9921

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MOJA OPINA (Posiadacza gry)

Gra wyszła z strasznym poślizgiem ... 

1. 19 00
2. 21 00
3. 23 00
4. 01 00 w końcu dostaliśmy h1z1 rozumiem ich że to nie musiała być wina po ich stronie tylko Steam'a

Errory też zrozumiem,które pojawiały się ponieważ serwery były  obciążone  na tą chwile jest okej tylko brakuje mi  większej ilości serverów Europejskich

Nie zrozumiem osoby i nie lubię  takiego gadania NP: ale ta gra jest zjeb*ana zbugowana i wgl ? ? ? ? widać że taka osoba nie zna podstawowego toku myślenia ...

Gra jest w Fazie testów i to gracze mają pomóc twórcą stworzyć tą grę bo moglibyśmy mieć wyjście

Zagrać w grę pomóc twórcą wyszukać błędy w grze i żeby gra w pełni wyszła za np rok czy 2 

Lub nie robić nic i zagrać za 3 lata 

kto nie chciał nie musiał kupować bo wiedział z czym to się je np Stare WarZ, Nether , The Forest, DayZ mam dalej wymieniać ???? 

Gra na tą chwile jest dobra lecz mogli by ogarnąć lagi i dało by się grać ...

i oczywiście chciałbym dział na mpc forum o H1Z1 przydadzą się poradniki itp ... tyle z mojej strony ... 

Opublikowano

Dział na MPC szybko raczej nie powstanie.

Póki co wszystkie newsy i uptade'y będą pojawiały się w dziale ISS.

hmmm to może pod dział tak jak np Rust 

Opublikowano

Jak widziałem wcześniej gra fajna , tylko powinni to zrobić na odwrót bete za darmo a pełną wersje gry płatną :D

Właśnie zrobili dobrze a z czego zrobią grę ???

wiadomo że potrzebują pieniędzy nic za darmo ... 

Opublikowano

@SubZero9921

To jest EA oni mają pieniądze : D

Jak dla mnie jest git.

może EA ale wiesz EA jest podzielone na kilka gier i każda potrzebuje hajsu ... 

a i dziękuje za zamknięcie działu bo nie wiem dlaczego zrobiły się 2 ale już jest ok ... ten tutaj ma być open 

Opublikowano

Zacznijmy od tego iż gra jest dopiero w "Early Acess" co sama nazwa wskazuje jest to wczesny dostęp do gry, twórcy informują nas że mogą się pojawiać różne błędy,bugi etc. Trochę mnie wkurza jak ludzie piszą że gra jest słaba i zbugowana, co można się spodziewać jak to dopiero wczesny dostęp ? jeżeli się to komuś nie podoba to niech nie kupuje i zaczeka do wypuszczenia pełnej wersji gry a nie od razu kupuje i narzeka. 

Co do działu, jest już propozycja w sugestiach i teraz decyzja należy do administracji czy doda dział czy też odrzuci cierpliwości. 

Opublikowano

Jak na Early Access nie wygląda to źle, przynajmniej gra nie jest tak "zlagowana" jak DayZ SA.

Na razie nie podoba mi się praca i ustawienie kamery w trybie 3-osobowym i pewne elementy mechaniki gry, mam nadzieję że w tej kwestii trochę się w przyszłości zmieni.

Niektóre animacje też na razie kuleją.

Bugami i problemami technicznymi nie ma na razie sensu się przejmować, bo to przecież Early Access.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...