Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o H1Z1 / I kto by chciał dział na mpc forum H1Z1 ?

SubZero9921

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MOJA OPINA (Posiadacza gry)

Gra wyszła z strasznym poślizgiem ... 

1. 19 00
2. 21 00
3. 23 00
4. 01 00 w końcu dostaliśmy h1z1 rozumiem ich że to nie musiała być wina po ich stronie tylko Steam'a

Errory też zrozumiem,które pojawiały się ponieważ serwery były  obciążone  na tą chwile jest okej tylko brakuje mi  większej ilości serverów Europejskich

Nie zrozumiem osoby i nie lubię  takiego gadania NP: ale ta gra jest zjeb*ana zbugowana i wgl ? ? ? ? widać że taka osoba nie zna podstawowego toku myślenia ...

Gra jest w Fazie testów i to gracze mają pomóc twórcą stworzyć tą grę bo moglibyśmy mieć wyjście

Za grać w grę pomóc twórcą wyszukać błędy w grze i żeby gra w pełni wyszła za np rok czy 2 

Lub nie robić nic i za grać za 3 lata 

kto nie chciał nie musiał kupować bo wiedział z czym to się je np Stare WarZ, Nether , The Forest, DayZ mam dalej wymieniać ???? 

Gra na tą chwile jest dobra lecz mogli by ogarnąć lagi i dało by się grać ...

i oczywiście chciał bym dział na mpc forum o H1Z1 przydadzą się poradniki itp ... tyle z mojej strony ... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...