Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak usunąć serwer?

lixyx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się dowiedzieć jak usunąć serwer freeservers.pl. Pisałem do nich na Facebooku, ale odpowiedzieli jedynie że pracują nad panelem umożliwiającym usunięcie serwera. Nie przeszkadzałby mi on, gdyby nie to że chciałem postawić zwykły serwer spigot 1.8, i okazało się że nie można mieć 2 serwerów naraz. Więc jeśli ktoś wie jak usunąć serwer freeservers.pl, lub mieć po prostu 2 serwery,  proszę o pomoc, z góry dziękuje. PS jeśli to ma jakieś znaczenie to mam 2 sieci Wi-Fi.

Opublikowano

A pisałeś o tym do supportu, że chcesz spigota? Jeżeli nie dają takiej możliwości, jedynym rozwiązaniem będzie zapłacić lub kupić 2 konto premium, lub założyć na kogoś koncie.

Opublikowano

A pisałeś o tym do supportu, że chcesz spigota? Jeżeli nie dają takiej możliwości, jedynym rozwiązaniem będzie zapłacić lub kupić 2 konto premium, lub założyć na kogoś koncie.

Jest opcja Spigota, ale jest tylko 16 spotów, więc chciałbym założyć zwykły serwer.

Opublikowano

wy chyba nie rozumiecie, więc bez reszty historii: usługi freeservers nie podołały moim oczekiwaniom, i chcę usunąć serwer!

Opublikowano

No tak tego nie zrozumiałem,

W takim razie dlaczego chcesz go usunąć ? Przecież jeżeli z niego nie korzystasz to nikt na niego nie wejdzie itd. Nie będzie on jakby istniał.

Jeżeli napisałeś do nich o usunięcie konta to nie ma takiej opcji. No chyba, że jakiś pro informafiren włamie się i usunie Ci konto z bazy danych. :)

Opublikowano

chcę usunąć serwer, bo chcę założyć inny, a nie można 2 na raz mieć.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

­Jeżeli pozostawisz serwer pusty przez kilka dni powinien się sam usunąć. :-)

ale się nie usuwa ;(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...