Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Team Fortress 2] Jak sprawdzać aktualne ceny przedmiotów + szybki handel

Rorschach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w tym poradniku opiszę wam 2 bardzo przydatne stronki (pewnie niektórym znane). W spisie tutoriali nie znalazłem takiego poradnika, więc postanowiłem go wykonać, a więc zaczynajmy :

Stronki które chce Wam przedstawić to backpack.tf oraz tf2outpost.com

1-szą przydatną stronką jest backpack.tf dzięki niej możemy kontrolować aktualne ceny wszystkich przedmiotów (być ze wszystkim na bierząco), oraz sprawdzić co ostatnio poszło w górę a co w dół, wszystko opisałem na poniższym screenie :

4623814215182991047659.png

LEGENDA :

1 - Najważniejsza rzecz która nas interesuje - wyszukiwarka, po wpisaniu rzeczy po angielsku wyskoczy nam na dole jej aktualna cena w stanie gdy jest craftowalna lub niecraftowalna, wraz ze zmianami wyszukiwarka się aktualizuje.

2 - Najnowsza rzecz która zniżyła swoją cenę w ostatnim czasie.

3 - Patrz punkt 2.

4 - Najnowsza rzecz która zdrożała w ostatnim czasie.

5 - Rzeczy ostatnio handlowane przez graczy.

6 - Wszystkie przedmioty które ostatnio staniały bądź zdrożały.

2-gą ważną dla nas stronką jest tf2outpost.com (pewnie też niektórym znana), dzięki której możemy wystawiać rzeczy z swojego ekwipunku steam (niekoniecznie z TF2) na sprzedaż bądź zamianę, jak i możemy tworzyć własne oferty kupna, wszystkie interesujące nas rzeczy wyjaśnię na poniższym zdj :

5403714215195011047659.png

LEGENDA :

1 - Dzięki temu przyciskowi, możemy sprawdzić nasz ekwipunek.

2 - Oferty które wystawiliśmy.

3 - Oferty które zostały nam zaoferowane.

4 - Dzięki temu przyciskowi, możemy wyszukać ofertę która nas interesuje.

5 - Poprzez ten przycisk, możemy stworzyć nową ofertę na sprzedaż,zamianę.

6 - Ostatnie oferty wystawione przez różnych ludzi, możemy je także zobaczyć poprzez kliknięcie w zakładkę "Matches".

Aby wystawić bądź kupić coś, należy się zalogować do swojego konta steam (ja akurat jestem), poprzez kliknięcie w prawym górnym rogu "Sign in through STEAM".

Poradnik głównie kieruje dla tych, którzy nie znali tych stron, bądź nie do końca wiedzieli na czym polegają, mam nadzieję że chociaż trochę wam to ułatwiłem, pozdrawiam.

2whgg21.png

by @Ziółko.

• Aive zmienił(a) tytuł na [Team Fortress 2] Jak sprawdzać aktualne ceny przedmiotów + szybki handel

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...