Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Musk[*]

Nyshix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie postanowiłem sobie pograć na moim smurfie po przerwie w lolu i oto efekty :

xkn7VPo.png

YeSqJxx.png

FLs7FA5.png

Nerf vlad V

2D66Dx7.png

xLSbYPD.png

SnBXhvw.png

59iEyWV.png

1S3RDlH.png

1K5Fyif.png

qpbvNhn.png

Tryndamere op V

R3bTWYm.png

4hVEDSG.png

Best gnar eune V

bcd02bY.png

Better nerf irelia V

BmDlbOv.png

zqnwLZQ.png

zqnwLZQ.png

Te wszystkie gry praktycznie wszystkie były pod rząd :)
Jakieś porady ? xD

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Aktualnie wolałbym spaść bo po tych 30 grach mam teraz tylko 20 wygranych na plusie. A za wygraną dostaje +11 ... Ciężko będzie mi odbić winlose ratio z tym ...

@Edit

@N0resta dokładnie :)

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Stwierdzam iż w tej grze nie liczy się sklil praktycznie w ogóle a każdy typek który jest wyżej niż brąz wyszedł tam na farcie ^^ Tych gier które grałem na tym koncie nie wygrał by nawet faker

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

o stary , ja podobnie jak był sezon boostowałem bez lipy do diaxa 0 oporu bo ludzie sie słucghali i chcieli grać . to co się zaczęło dziać jak wybił koniec seoznu 4 to była jakaś masakra i ludzie zaczeli po prostu trolować 

Opublikowano

a Ty wiesz, że ja przez 2 dni od kiedy zaczalem grac po 3tyg przerwy i 4mecze przegrane, takie jakies pyrdki mi do teamu daje, ja master (gralem normala) w teamie SIlvery i jeden brąz, w enemy silver i reszta master/plat. no ja cież pierd. przecież oni wszyscy do 10minuty mieli po 0/7 +

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Co do tego spadania w tamtym przedsezonie założyłem się z kolegą i z silver 2 doleciałem do bro w tym przedsezonie nie sprawdzałem czy da rade ;d!Trochę sobie mmr wtedy zepsułem

Aktualnie na 1 koncie jestem w silverze 5 a byłem w 4 bo losestrike :D, no nic takie czasy :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...