Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

F2P MMORPG - która?

Paryzze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jaką grę F2P MMORPG polecacie? MMORPG a nie MMOFPS czy inne Moba, wszystkie posty zawierające gry typu World of Tanks, War Thunder, Dota 2, itd. będą reportowane za spam.

Grałem: Rift, Metin2, Tera, 4Story, Aion

Gry w które na pewno nie będę grał: Rift, Metin2, Tibia, gry pseudo mmorpg w przeglądarce (margonem itd)

We wszystkie gry które podałem grałem kilka miesięcy temu. Możecie proponować te gry, które nie są w "Gry w które na pewno nie będę grał"

Najlepiej by było gdyby ważyły do 30 gb. Nie chcę gier powyżej 40 lub 50 GB.

Żadnej gry z płatnym abonamentem proszę mi nie dawać. 

Opublikowano

League of Legends nie wymieniłeś w MOBA, więc polecam :P - wiem, że "itd." napisałeś, taki mały joke.

Tera Online/Rising - bardzo fajna gierka, do tego śliczna grafika. Polecam. Hmmm, możesz poczekać na Black Desert Online - zapowiada się ciekawie, graficznie również, nie wiem kiedy dokładnie wychodzi i czy będzie w 100% F2P. A jak nie, to może Perfect World International (nie wiem ile zajmuje/waży)? Grafika nie jest zła, sporo klas/ras.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...