Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na serwer metin2 :)

lukasz:D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj z nudów pomyślałem że wrócę do gry w metin2 i wpadłem na całkiem dobry pomysł na serwer.

Metin2 Moba:

Przy tym pomyśle było by dość dużo roboty gdyż trzeba:

- Zrobić skrypt na turnieje 5 vs 5

- Zrobić mapę dostosowaną do gry (Kampy potworów - jak je się zabije dostaje się np zwiększoną regeneracje many/hp, skrócenie czasu odnowienia, zwiększony atak itp. )

- Odpowiednio ustawić sklepy 

- Ustawić "fale" potworów-minionów czy creepów(jak kto woli)

- Każdy gracz który wchodzi na turniej ma 1 lv i jak wychodzi tak samo

- Ustawienie dropu yang co sekundę i z zabójstw

i to wszystko :) można by też zrobić is w postaci skórek(kostiumy) i kupowanie run które pomagają w minimalnym stopniu 

Proszę o komentarze i ewentualne dodanie coś ciekawego do tego co wypisałem. Jeśli ktoś chce się podjąć zrobienia takiego serwera to chętnie pomogę :)

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

Teraz jak sobie to uświadomiłem, to byłby hit w dziedzinie gier MOBA tzn. Chodzi mi o handel w żadnej grze tego typu nie znajduje się opcja wymieniania itemków z graczami.

Opublikowano

Pomysł fajny i dodać jeszcze osiągnięcia i za daną ilość osiągnięć dać jako nagrodę jakiś wspomagacz z isu :}

Przykładowo:

-ilość przegranych godzin

-ilość zwycięstw

-ilość asyst

-ilość zabójst

itp

Opublikowano

Bezsensu ludzie. Napisz chociaż na czym polegałby ten turniej 5 vs 5 ? Chodzi o graczy czy 5 graczy na 5 potworów ? Bonusy za to dostawać ? Jak ma to wygladac niby ? wchodze na turniej z kolegami i losuje mi 5 innych tak ? Wystarczy quest na to. Trzeba wiedzieć jeszcze co sie chce zrobic dokladnie.

Opublikowano

@2StronaMT2PL nie wiem jak ci to wytłumaczyć najbardziej ci to chyba zobrazuje jakiś filmik z gry Smite

@charlie120 myślę że problemu by nie było że mała ilość postaci w końcu to metin2. Ma stosunkowo najmniej postaci na tle pozostałych gier MMORPG, a ma więcej graczy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...