Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ClientMastera oraz oferuję VPS do prac serwerowych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie szukam ClientMastera w zamian za pomoc mogę np. wypożyczyć VPS do prac serwerowych lub też zapłacić w inny sposób. Chętnych zapraszam na GG - 1958948 dogadamy się :)

[HA]Depesz-Metin3 Nowa Era!-Zapraszamy na serwer !-1.png

Opublikowano

­To ile tym razem serwer będzie stał?

2 dni Depesz?

1 dzień?

1 godzinę?

Nie polecam człowieka, jest chamskim oszustem. Jak będziesz chciał dowodu to przypomnij sobie koniec 2k13/2k14 kiedy to "zaprosiłeś" mnie do wspólnego projektu.

Przejedziecie się na nim, tyle wam powiem.

call of duty zombies GIF by Omaze

Opublikowano

Tak mój drogi pamiętam te czasu w których zaprosiłem cię do projektu, a ty zrezygnowałeś bo nie miałeś czasu i zostawiłeś mnie na lodzie :) mam na to dowody w archiwum na gg i się nie wypieraj synku :P

Oszustem jesteś ty ponieważ mnie zostawiłeś na lodzie z projektem, ale teraz mam ogarniętą ekipę nie to co wy na Metinie5 :P , a CM szukam tylko do edycji clienta chyba że sam chciałby z nami zostać :)

Nie polecam chłopca wyżej jest niesłowny i nie dotrzymuje powierzonych mu obowiązków, nie daje z siebie nawet 50%, jednym słowem chłopek roztropek. Na drugi raz nie oczerniaj ludzi skoro ich nie znasz, a oczerniasz mnie tylko dlatego że zaszedłem ci za skórę na Metinie5 :P jesteś totalnie nieodpowiedzialnym dzieckiem, które się mści tyle mam do powiedzenia na twój temat chłopcze 

Opublikowano

­

Tak mój drogi pamiętam te czasu w których zaprosiłem cię do projektu, a ty zrezygnowałeś bo nie miałeś czasu i zostawiłeś mnie na lodzie :) mam na to dowody w archiwum na gg i się nie wypieraj synku :P

Oszustem jesteś ty ponieważ mnie zostawiłeś na lodzie z projektem, ale teraz mam ogarniętą ekipę nie to co wy na Metinie5 :P , a CM szukam tylko do edycji clienta chyba że sam chciałby z nami zostać :)

Nie polecam chłopca wyżej jest niesłowny i nie dotrzymuje powierzonych mu obowiązków, nie daje z siebie nawet 50%, jednym słowem chłopek roztropek. Na drugi raz nie oczerniaj ludzi skoro ich nie znasz, a oczerniasz mnie tylko dlatego że zaszedłem ci za skórę na Metinie5 :P jesteś totalnie nieodpowiedzialnym dzieckiem, które się mści tyle mam do powiedzenia na twój temat chłopcze 

Ciekawy opis mnie :>

Gdybyś nie zauważył jeszcze mam dla Ciebie parę ciekawych ss'ów, chyba je jeszcze gdzieś na starym dysku znajdę. Nie pogrążaj siebie. Tak czy siak czekam na twój "serwer".

call of duty zombies GIF by Omaze

Opublikowano

Ja nie polecam bo kombinujesz ciągle na gotowcach nawet widziałem ze ostatnio udzielales się w temacie co były gotowe pliki na a coś tam niby tego pseudo technika.miałeś juz startować xxx czasu temu

ezgif-1-018983d124.gif

Opublikowano

Niepotrzebne te wasze komentarze wgle nie polecacie mnie, a waszym powodem jest to że mam ,,niby" gotowe pliki bardzo dobry argument :P. Szukam tylko CM oferuję coś za coś i w d***e mam czy mnie polecacie czy nie dzięcioły :P

Opublikowano

CSzG3jo.png

OWKPX25.png

LmmcyCK.png

Niepotrzebne te wasze komentarze wgle nie polecacie mnie, a waszym powodem jest to że mam ,,niby" gotowe pliki bardzo dobry argument  :P. Szukam tylko CM oferuję coś za coś i w d***e mam czy mnie polecacie czy nie dzięcioły  :P

ezgif-1-018983d124.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...