Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA IV ścina na niektorych detalach

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam problem. Chodzi o Gta 4 i jego dodatki.

Tak więc w GTA 4 mam ustawienia na
High oprócz shadow oraz water które są wyłączone.
W takim The ballad of gay tony mam wszystko na high i działa lepiej niż zwykła czwórka..

W czym problem..
W gta 4 mam połowe na high a w tbogt mam wszystko na Wysokich + rozdzielczość 1200 która jest max. dla mojego monitora i te destiny itd.. na 50 wszystkie.
W gta 4 za to mam na 20-30 max bo inaczej będzie się zacinać. Shadow w zwykłym gta 4 mam Wyłączone a w tbogt mam włączone na High.
Nie rozumiem tego. Wtedy w tbogt mam ok.30-60 fps a w gta 4 wystarczy że wtedy shadow na low dam i mam 10-30 fps max..

Sprzęt:
8 gb ram ddr2
Amd athlom x2 dual core processor 5000+ 2,60Ghz
QleadTek 260 gtx 896mb 448bit podkręcony do 280gtx.
Jakim cudem dodatek tbogt działa lepiej od zwykłego Gta 4..

Opublikowano

Ale chodzi że ten osobny dodatek do GTA 4 the ballad of gay tony działa lepiej niż zwykła część.. Shadow w gta 4 aktualnie mam na średnie ustawione a reszta na wysokich jedynie woda na medium i ten shadow. W the ballad mam nawet shadow na najwyższych.

Opublikowano

Skoro, GTA 4 ma mniej fps niż W The Ballad of Gay Toni.. Mam poradnik jak zwiększyć fps w GTA 4 ale nie wiem czy mogę tutaj podać gdyż jest on z Innej strony internetowej..

Nie odpowiadam na pw!

Opublikowano

Próbowałeś aktualizować te sterowniki lub dodać commandline?

Nie gram na commandline ponieważ przez niego grafika staje się brzydsza..

Sterowniki najnowsze do tej karty.

Physx zainstalowany..

Dziwi mnie to że taki Just Cause 2 ma ładniejszą Grafikę i działa na najwyższych w anti x16 bez ściny w max. rozdziałce dla mojego monitora 1400 ;_; A niby na just cause trzeba w rekomendowanych 4 rdzenie..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...