Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a wiec pobralem bol'a i nawet nie mam tego okienka do logowania 1 raz wlacza sie bez niego pobralem skrypt do katy i go dodalem ale nic nie dziala nie laczy bol z lol'em dlaczego ?

Opublikowano

mi sie pojawia ale nie działa w grze k***a jego mać i w ogóle to mi lol nie działa 15k plików przeskanowanych (kalkulowanie różnic) I NADAL C**J KURWA 33% I ANI DRGNIE DALEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2eftkr6.jpg

Opublikowano

K***A MI TEZ NIE DZIALA L# I BOL JEBANE K***Y Z NICH JEBAC JODUSKA.ME I TEGO CO MA BOLA C**J J****Y

Nie ma to jak pruć się do kolesia który za free udostępnia skrypty , abyś Ty bronziaku dał radę wyjść w końcu po latach do tego bronze 4 ....

BoL działa lecz bez przerwy bugi i missy skillshotów , natomiast Joduska chce wydać wersję bez większych problemów tak jak to było po patchu 4.21 

Opublikowano

Lol, oni wam robią skrypty za free ( dla free bola) , udostępniają, chcą żeby wszystko działało, poprawiają, ulepszają i jak działa to wszystko gitara, ale jak się zepsuje to już lecą hejty bo n00bki które nie umieją grać bez skryptów płaczą :*

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...