Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aion - Hackshield?

xFreys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Przeglądam sobie forum Aiona i już dawno powstały tematy o tym że do gry wprowadzą hackshielda bądź innego anty-cheata. To prawda? Sam nie sprawdze bo nie mam Aiona na kompie. Jest już hs lub coś innego? Jak nie to kiedy ma być?

Opublikowano

Tu jest info na ten temat http://www.mpcforum.pl/topic/1339078-video-ask-aion-prof-dr-shugo-o-update-47-i-nie-tylko/

3:40

Hack shield nie zostanie wprowadzony, ale pracują nad innym rozwiązaniem. Nie podano żadnych dat.

Ehhh... a podali przynajmniej przybliżoną date wprowadzenia czegokolwiek? Z tego co przeczytałem na forum to hs wprowadzali z kilka miesięcy i w końcu go nie wprowadzili. Oni zamierzają w ogóle cokolwiek wprowadzić czy skończy się tylko że napiszą coś na forum aby ludzie pomyśleli że coś tam robią?

Opublikowano

Jeśli chodzi o zabezpieczenia przed nielegalnym oprogramowaniem, to nie - nie podano dat, a przynajmniej ja do takich informacji nie dotarłam.

Myślę, że na pewno coś wprowadzą, jednak szczerze mówiąc domyślam się, że to potrwa dłuuugo.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...