Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Luzak031

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z bf 3 mianowicie gdy zaczynam grać na multi to od razu są lagi próbowałem game bustera ale to nie działa . :(  :(  :(

Mój sprzęt:

Pentium Dual Core 3.00 GHz 3.00Ghz

ram 2 gb

karta graficzna geforce gt 440 1 gb

Windows 7 64 Bity

Dodam że gdy przechodziłem kampanie to na wysokich ustawieniach po lagach nie było ani śladu.

Opublikowano

game booster nic nie daje moze 1-5 fps roznicy nie widac, i zmniejsz wymagadania i graj na serwerze z malo iloscia graczy

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Witam mam problem z bf 3 mianowicie gdy zaczynam grać na multi to od razu są lagi próbowałem game bustera ale to nie działa . :(  :(  :(

Mój sprzęt:

Pentium Dual Core 3.00 GHz 3.00Ghz

ram 2 gb

karta graficzna geforce gt 440 1 gb

Windows 7 64 Bity

Dodam że gdy przechodziłem kampanie to na wysokich ustawieniach po lagach nie było ani śladu.

Witaj,

Spróbuj tego: http://www.mpcforum.pl/topic/606005-tut-wiecej-fpskomendy/ (dostaniesz kilka fps'ów).

Dodatkowo przyda się wymiana sprzętu...

Pozdrawiam ;).

Opublikowano

1. Mało ramu.Dokup jeszcze przynajmniej 2 gb, żeby był o 4.Wydaje mi się, że to jest jedna z głównych przyczyn.

Podaj dysk

Jaka rozdzielczość?

W multi ścina na najniższych?

Spróbuj przeczyścić system z syfu, sprawdź temp. na podzespołach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...