Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W pokoju mi się kurzy

p3nisaider

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co zrobić żeby się tak nie kurzyło ? Mam pokój w ciemnej stylistyce i na biurku oraz wszystkim od PC, bo wszystko jest czarne strasznie widać kurz, myje a za co 2 dni znowu. :c 

Help me

zy95qg.png

Opublikowano

Żeby się nie kurzyło to trzebaby wywalić: stary dywan, kanapa, itp. Kurzyć się też może od odkurzacza. Polecam odkurzacz wodny.

Opublikowano

Co zrobić żeby się tak nie kurzyło ? Mam pokój w ciemnej stylistyce i na biurku oraz wszystkim od PC, bo wszystko jest czarne strasznie widać kurz, myje a za 2 dni znowu. :c 

Help me

Wywietrz pokój :)

f

Opublikowano

Dust consists of particles in the atmosphere that come from various sources such as soil, dust lifted by weather (an aeolian process), volcanic eruptions, and pollution. Dust in homes, offices, and other human environments contains small amounts of plant pollen, human and animal hairs, textile fibers, paper fibers, minerals from outdoor soil, human skin cells, burnt meteorite particles, and many other materials which may be found in the local environment.

Masz zwierzaki, kwiatki ? Może to też kwestia osób które odwiedzają pokój. 

f.png

Opublikowano

Wiecej sprzataj, nawet Ci sie posprzatac nie chce? jakie to leniwe 

Ślepy czy ślepy ? Napisałem ze sprzątam co dwa dni, masz reporta za to.

Dust consists of particles in the atmosphere that come from various sources such as soil, dust lifted by weather (an aeolian process), volcanic eruptions, and pollution. Dust in homes, offices, and other human environments contains small amounts of plant pollen, human and animal hairs, textile fibers, paper fibers, minerals from outdoor soil, human skin cells, burnt meteorite particles, and many other materials which may be found in the local environment.
Masz zwierzaki, kwiatki ? Może to też kwestia osób które odwiedzają pokój. 

Mam zwierzaki i kwiatki, ale nie w pokoju :P

zy95qg.png

Opublikowano

Zrób generalne porządki, wyczyść wszystko co jest możliwe, to na pewno trochę pomoże.

Odsuń łóżko, wszystkie meble, zetrzyj kurze nawet w takich miejscach, w których teoretycznie kurzu być nie powinno itd

Opublikowano

to sprzataj nie co dwa dni a codziennie wiesz jeszcze czytac umiem i wiem co napisales pokoj masz pewnie taki wielki ze ci sie nie chce 15 min poswiecic 

30m2 to chyba trochę jest.

zy95qg.png

Opublikowano

Twój post niech będzie przestrogą dla tych wszyskich, którzy wybrali czarne albo ciemne meble (wenge - bo modne).

A propos kurzu, myslę, że to sprawa wilgotności powietrza. ja też tak mam w miwszkaniu w bloku. W domach ta wilgotność jest wyższa tj lepsza.

Pozdrawiam

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...