Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mini jack w laptopie rozwalony

mieczos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no rzesz qwa, rozpierdoliłeś mnie na całego, przez internet naprawiać laptop uszkodzony przez użytkownika mechanicznie

rozkręć, usuń uszkodzoną część i wymień

normalnie to  napraw bo wystarczy wymienić na nowy, jak nie umiesz (  raczej na pewno nie umiesz zrobić skoro pytasz ) poszukaj kogoś albo serwis co to zrobi

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

dzięki za wytłumaczenie, zajmowałem  się wcześniej  na co dzień serwisem laptopów, na pewno mi się przyda informacja :D

ty chyba nie bo wbudowane a wlutowane dla ciebie to to samo, wymian gniazda w laptopie to 1-2 minuty pracy i gotowe, koszt ok 2-5 zł

cena usługi ( rozkręcenie/skręcenie laptopa i całych flaków do czasu aż będzie dostęp do gniazdka trwa ok 1-2 h ) od  wartości 1-2 piw wypitych w trakcie robienia tego prze znajomego elektronika czy innego tam eksperta  do nawet 100 zł wedle uznania serwisu, zresztą ma język niech się pyta i załatwia sobie sam

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...