Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z grafiką

kura14005

Pytanie

Opublikowano

Hej wczoraj około 23 zamykając komputer wszystko było w porządku,a dziś wchodząc około 12:30 na niego okazało się że coś jest nie tak mianowicie 

Pierwszy SS : http://scr.hu/2fk8/n0l20 

O co chodzi ? nie zdarzyło mi się to pierwszy raz za zwyczaj po restarcie już wszystko było normalnie jednak teraz mimo 3 restartów i wyłączenia dalej nic :/

Nie jest to tryb awaryjny.Poza tym okna różne bardzo dziwnie się otwierają mianowicie okno się zamknie a po jakiejś sekundzie dopiero pulpit takie jakby opóźnienie niestety nie dam rady tego pokazać w formie SS'a.

Macie jakieś pomysł co z tym zrobić ? 

Tu są parametry komputera

i7 920

Asus Radeon 7790 2gb

6 gb ram

Jeżeli mam podać jeszcze jakieś śmiało piszcie 

ps.Przy 1 włączeniu nie działa klawiatura ani myszka pod 2 sama myszka nie działała przy 3 już wszystkie te rzeczy działały ;) (nie wiem czy ma to jakiś związek) 

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no wiesz, raz się zdarzyło i już problem ??  

jakby to było cały czas to dopiero jest problem a tak to wychodzi na to że to błąd systemu i nadruchliwość użyszkodnika

siadł ci chyba rejestr albo sterowniki, w trybie awaryjnym reinstal sterowników do grafiki

reinstal nic nie dał i zobaczyłem komunikat jednak nie zdążyłem zrobić SS'a jednak trochę pamiętam treść "Nie udało się zalogować do systemu lub połączyć (nie pamiętam) zwykłem użytkownikowi...zrób to jako administrator czy jakoś tak" Nie wiem czy ma to jakiś związek ze sprawą.I skoro reinstal nic nie dał to co teraz ? :) 

Opublikowano

rozumiem że przez tryb awaryjny ? bo trochę nie wiem jak mogę niby z prawami administratora które cały czas były 

Problem naprawiony sterowniki zainstalowane wszystko śmiga,można zamknąć 

Opublikowano

nie zrobiles reinstala bo nie zainstaowales, potrzebujesz uprawnien admina do tego

Zainstalowałem sterowniki  z płyty dołączonej do karty graficznej to nic nie dało,więc co robić ? 

Opublikowano

jakby to było cały czas to dopiero jest problem a tak to wychodzi na to że to błąd systemu i nadruchliwość użyszkodnika

siadł ci chyba rejestr albo sterowniki, w trybie awaryjnym reinstal sterowników do grafiki

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

no nic nie dalo bo nie zainstalowales, zainstaluj z prawami administratora

rozumiem że przez tryb awaryjny ? bo trochę nie wiem jak mogę niby z prawami administratora które cały czas były 

Opublikowano

pisałem że nie pierwszy raz to się zdarzyło,zrobię reinstal sterowników i zobaczę co i jak. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...