Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z 1-2 sekundowym pingiem.

januseq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem dotyczący pingu w grze CS:GO. Raz na kilka minut ping nagle skacze do 200-250 i po 1-2 sekundach spada na normalny poziom. Dodam, że w innych grach nie występuje ten problem. Z routerem łączę się przez WIFI. Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam.

Opublikowano

Posiadam ten sam problem, kto jest dostawcą twojego internetu? U mnie jest to niestety Vectra i jak dzwonilem do nich to technik "pogrzebał" w moim routerze i problem zaprzestal... na 1 dzien :)

Sprawdz w cmd czy skoki wystepuja także na wp.pl "ping wp.pl -t" i obserwuj czy ping przekracza 200.

Opublikowano

Może ktoś z twoich domowników używa internetu w tym samym czasie i ładuje jakieś strony co kilka minut np czyta cos na wp onecie czy gdziekolwiek.

pc_sgt.Hobbit.png
Opublikowano

Dostawcą jest neostrada.

Co do moich domowników, myślę iż to nie wpływa na to. Kiedy jestem sam też taki problem występuje.

Opublikowano

I temat znowu R.I.P

W moim temacie dowiedziałem się że MOŻE to być sprawa źle skonfigurowanego routera ale mam co do tego wątpliwości bo inne gry nie laguja nawet gdy domownik siedzi na yt. A cs nawet jak nikogo nie ma na wifi

dodam też że ja łącze router kablem do kompa ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...