Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi, Lagi, LAGI!

Leoporde

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Pół roku temu zakupiłem laptopa. 
OD aktualizacji na windows 8.1 Cały czas zacinają gry, nie moge włączyć sobie filmiku na yt, by posłuchać podczas grania ponieważ moje fpsy spadają do 10-15. Głównie gram w Cs:Go i Lola. jak na takie wyposażenie nie powinno być tyle fpsów. Proszę o pomoc! Próbowałem używać programu do fps, ale nic nie daje >.<... Kiedyś uzywałem jakiegoś programu i podczas LoLa podgrzewał się masakrzycznie do 90o o ile się nie myle.. ale to nie możliwe przy takich wymaganiach.

Intel Core i5-4200M CPU @ 2.5Ghz

RAM: 6.00GB

Typ Systemu: 64-bitowy system operacyjny, procesor 64x

Miejsce: 1TB, Wolne 783GB.

AMD Radeon HD 8570M

Intel® HD Graphics 4600

Przeglądarka: Opera

Program do przyśpieszania FPS: Razer Game Booster

Proszę was o pomoc!! Juz nie moge wytrzymać z tymi lagami!

Opublikowano

@xTreeemeR Nic nie zrozumiałem >.<

Lapka z kurzu? rozkręcić? Pasta?;oo

Nie rozumiesz, to idź do jakiegoś serwisu/punktu i powiedz że chciałbyś oczyścić laptopa z kurzu i dać nową pastę termoprzewodzącą.

Oni będą wiedzieć o co chodzi! Nie powinno to kosztować więcej niż 50 złotych.

Również mam taki problem, ale nie mam czasu by się tam przejść... ;_;

­

Opublikowano

­

@xTreeemeR Nic nie zrozumiałem >.<
Lapka z kurzu? rozkręcić? Pasta?;oo

Tak, chodzi o pastę termo przewodzącą + oczyść laptopa jakimś programem (polecam CCleaner).

Pobierz program MSI Afterburner, włącz go ustaw 3 i 4 suwak jaknajbardziej do lewo i kliknij Apply. Na laptopy działa to genialnie. :) Wypróbuj, bo mój kolega bez tego ma 10 FPS, a z +150 FPS. ;))

PS. Razer Game Booster oraz Game Booster 3 to totalny badziew. Radzę go usunąć, bo tylko miejsce na dysku (i ewentualnie pulpicie) zajmuje.

Opublikowano

­

Tak, chodzi o pastę termo przewodzącą + oczyść laptopa jakimś programem (polecam CCleaner).

Pobierz program MSI Afterburner, włącz go ustaw 3 i 4 suwak jaknajbardziej do lewo i kliknij Apply. Na laptopy działa to genialnie. :) Wypróbuj, bo mój kolega bez tego ma 10 FPS, a z +150 FPS. ;))

PS. Razer Game Booster oraz Game Booster 3 to totalny badziew. Radzę go usunąć, bo tylko miejsce na dysku (i ewentualnie pulpicie) zajmuje.

Jak najbardziej na lewo?

Ja myślałem że trzeba podkręcić a nie obniżyć ;D

­

Mój stary nick: damian5602
Nick League Of Legends: Sonaes

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...