Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy fajny ten nick ?

tomcio8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi się podobają takie nicki. Najlepiej aby nie był polski ani nie miał końcówki PL i jakiś literek. 

Mi się bardzo podoba nick Yoshi lub Yoji, a ten twój też jest ok ;)

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem

Opublikowano

Jesli tobie się podoba ten nick to sobie go weź. Co z tego, ze my powiemy ze jest fajny a tobie nie będzie się podobał?

Najlepiej aby nie był polski ani nie miał końcówki PL i jakiś literek.

A to niby dlaczego? Wstydzisz się swojej ojczyzny? Jeśli tak to powiem szczerze: wypier...aj.
Opublikowano

Jesli tobie się podoba ten nick to sobie go weź. Co z tego, ze my powiemy ze jest fajny a tobie nie będzie się podobał?

A to niby dlaczego? Wstydzisz się swojej ojczyzny? Jeśli tak to powiem szczerze: wypier...aj.

Większość ludzi nie lubi PL bo gracze z innych  państw nie lubią Polaków bo dla nich Polacy to najgorsze gunwo

Mi się podobają takie nicki. Najlepiej aby nie był polski ani nie miał końcówki PL i jakiś literek. 

Mi się bardzo podoba nick Yoshi lub Yoji, a ten twój też jest ok ;)

Mi też się takie podobają więc taki będe miał 

Yishus xD 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

O gustach się nie dyskutuje.

Nick innym nie będzie się podobał, a innym - wręcz przeciwnie.

Mi się taki nick nie podoba, jest dość trudny do wymowy, a co za tym idzie - nie najłatwiej będzie go zapamiętać :)

f

Opublikowano

Słaby, bo trudny do wymowy.Jak to się czyta? Jiszusz? Polskie nicki są dobre, po za tymi typu Tomek1998 PL.

Opublikowano

Mi się podoba. Oryginalniejszy i rzadziej spotykany jest taki nick jak ten Twój autorze. Na twoim miejscu bym go używała.

Denley - Może zwyczajnie nie każdy lubi latać z bezsensownymi literkami PL przy nicku, niektórzy są oryginalniejsi.

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

Jeśli wymawia się go tak "Dżisys" to mi się nie podoba :D

Ogólnie jak nie używam mojego nicku (tego jaki mam na forum tutaj) bądź podobnego to wolę sobie jakiś wygenerwoać :D

Opublikowano

Brzmi jak z chińskiej bajki dla emożydokomunonazistów. Weź jakieś odwołanie do pop kultury. Jak będziesz miał taki nick to nikt Cię nie zapamięta(Bo pewnie szukasz nicku do gry). Wybierz sobie:

BallsOfSteel

EyeOfTiger

RickAstley

IveFinishedSuperMarioBros

NotYetVirgin

Mama Muminka

Tata Muminka

Chyba że wolisz "klimatyczne magiczne"

Knecht

Juras

Yumpa

Legion

Nitup

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...