Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z AC:U

Merlis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po pobraniu dodatku Dead Kings poprzez Uplay , gra rozpoczęła się od nowa. Konto w grze miało inną nazwę. W folderze z save'ami utworzył się nowy zapis gry. Usunąłem go i zostawiłem stary , konto odzyskało starą nazwę lecz nie progress .Co można jeszcze zrobić ? Gra jest oryginalna.

Opublikowano

Właśnie od nowa to mogę zacząć ale jeśli można byłoby odzyskać stary zapis to byłoby miło .

No, także jak mówiłem - wyczyść rejestry i po kłopocie powinno być.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kolego, jednym slowem D.U.P.A. MI tez raz save'a wyjebalo jak bylem na 10 sekwencji. TO tak sie wkurwilem ze zrobilem cala gre w 2 dni xDD. Jak chcesz moge Ci podeslac mojego save mam tam full kampanie, 0 pobocznych i przeszedlem dead knight, wiec mozesz sobie popowtarzac misje (jesli sie da) albo poprostu zagrac na nowym savie od nowa w Dead Kings

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...