Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polecacie używanie Game Boostera?

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To program, który zatrzymuje usługi windows lub inne niepotrzenie włączone programy/usługi. Jeśli już zwiększa te fps to 1-5 nie więcej. Korzystałem z tego programu i nie widziałem żadnej różnicy przy pracy z nim i bez niego.

1034096467ed366140e8bdc6e9588fb7-d9cvf33

Opublikowano

To program, który zatrzymuje usługi windows lub inne niepotrzenie włączone programy/usługi. Jeśli już zwiększa te fps to 1-5 nie więcej. Korzystałem z tego programu i nie widziałem żadnej różnicy przy pracy z nim i bez niego.

Co on robi to ja wiem.
Opublikowano

żeby ten program robil co bys nie umial zrobic czyli wylaczyc zbedne procesy  + sam troche zajmuje

rola tego programu konczy sie na zamknieciu zbednych procesow

­

Opublikowano

żeby ten program robil co bys nie umial zrobic czyli wylaczyc zbedne procesy + sam troche zajmuje

rola tego programu komczy sie na zamknieciu zbednych procesow

Kup słownik i napisz jeszcze raz bo nie ogarniam.
Opublikowano

rola tego programu konczy sie na zamknieciu zbednych procesow

No to, to ja wiem. To instalować game boostera na takim gównie kiedy (teraz) gram w cod 4 mw multiplayer ?
Opublikowano

nie, wystarczy zamknac zbede procesy i tyle

Procesy np jakie ?

Przęglądarki nie używam podczas gry i nie używam torentów a muzyke słucham przez telefon.

Opublikowano

Procesy np jakie ?

Przęglądarki nie używam podczas gry i nie używam torentów a muzyke słucham przez telefon.

Radzę nie kombinować z samodzielnym wyłączaniem procesów, bo można czasem wyłączyć zły proces :)

f

Opublikowano

Radzę nie kombinować z samodzielnym wyłączaniem procesów, bo można czasem wyłączyć zły proces :)

jest cos takiego jak otworz lokalizacje pliku jesli nie jest sie pewnym

gamebooster wiecej zajmie pamieci niz ją zwolni

­

Opublikowano

Np. GG/skype/origin albo inne takie rzeczy.

GG nie mam,skype telefon,orgini nie mam,steam praktycznie wyłączony 99% czasami 100% czasu działania komputera.

A game booster chyba wyłącza jeszcze exploder.exe a to zwalnia dużo ramu dobrze mówie ?

Opublikowano

I c**j. Jedynie co się może najgorszego stać to wyskoczy okienko z zamknięciem komputera. Jak się k***a ma iq buta to tak jest. 

Wszelkie boostery do gier, systemów, programów czy c**j wie czego nie działają (tak jakby to użyszkodnik chciał). Zamknie Ci 2-3 procesy, 1 usługę i będzie info "TWÓJ SUPER KOMPUTER DOSTAŁ SUPER BOOSTA, IDŹ GRAĆ W BF4 NA FULL HD"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...