Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jakie pliki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakie pliki pod serwa aby:

-poprawnie działały kostiumy (postać nie stawała na ułamek sekundy podczas wchodzenia/zsiadania z konia)

-poprawnie działały pety (teleportowały się za postacią, dawały bonusy)

-poprawnie działały wierzchowce (nie wymagały ustawienia lvl konia/ nie bugowały się z petami)

-nowe mapki/eq z pl

-mało bugów

-aby można było grać na cliencie z PL(używać pasów, wysuwanego eq, systemu energii itd).

Mam pliki Terenzo jakieś stare z 2010 albo 2011 roku i tam nie wszystko jest, lub jest zbugowane.

Opublikowano

@'Alkoholic

Tak bardzo początkującym to ja nie jestem, dwa lata temu potrafiłem dość dużo, ale trochę się pozmieniało :D (doszły nowości np. nowe gui, a moje umiejętności jak wiadomo raczej spadły).

Jakiś link bezpośredni do posta z downloadem, opisem, nie bardzo wiem co pobrać. Jaki laucher do clienta pl?

Opublikowano

@'Alkoholic

Tak bardzo początkującym to ja nie jestem, dwa lata temu potrafiłem dość dużo, ale trochę się pozmieniało :D (doszły nowości np. nowe gui, a moje umiejętności jak wiadomo raczej spadły).

Jakiś link bezpośredni do posta z downloadem, opisem, nie bardzo wiem co pobrać. Jaki laucher do clienta pl?

Ok, to sprawdź je http://www.mpcforum.pl/index.php?/topic/768196-Czyste-serverfiles-by-Terenzo.

chyba że wolisz zacząć z source.

Opublikowano

Kiedyś korzystałem. Na mały serwer hamachi są ok, ale nie na dedyka dla 1000 osób raczej nie.

Zbugowane: ognista ziemia, pety nieukończone, dużo pracy nad wierzchowcami, lag po zejściu z konia gdy mamy ubrany kostium, coś mi się wydaje że jakiś problem po 100lvl był.

Coś lepszego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...