Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Okradli mnie

piotrorsicz4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedys okradli mnie ze skinow. Zrobiłem nowe konto kupilem nowego csa i teraz ktos zmienil haslo i moj email. Nie moge wejsc na konto. Co zrobic zeby je odzyskac? czy jak napisze do tego steama to mi oddadza konto? I najwazniejsze pytanie: Czy jak sformatuje kompa, zrobie nowe konto steam i kupie csa TO JUZ NA PEWNO mnie nie oszukaja?

LoL

Opublikowano

Ktoś musi znać dostęp do twojego e-maila/steama itd

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Napisz do supportu, na pewno ci pomogą. Musisz im podać dane konta, użyty CD-Key lub okazać dowód zakupu jakieś gry na koncie.

Dla pewności zrób format, wgraj antywirusa, nie podawaj passów znajomym, nie wchodź w podejrzane linki, nie pobieraj podejrzanych programów.

Opublikowano

Napisz do supportu, na pewno ci pomogą. Musisz im podać dane konta, użyty CD-Key lub okazać dowód zakupu jakieś gry na koncie.

Dla pewności zrób format, wgraj antywirusa, nie podawaj passów znajomym, nie wchodź w podejrzane linki, nie pobieraj podejrzanych programów.

Jak mam okazać dowod zakupu skoro nie moge wejsc na konto? A i jak sie robi format? bo nigdy nie robilem i tego nie ogarniam.

LoL

Opublikowano

Dowodu zakupu niema na koncie.. Potwierdzenie przychodzi na E-mail, lub gdzieś powinieneś mieć zapisany użyty klucz.

Ogarnij sobie poradnik w Google lub na YT.

Opublikowano

Myślę, że odpiszą za 1-4 dni. Ja osobiście czekam na odpowiedź już ponad tydzień. Support Steam się zbytnio nie śpieszy.

Opublikowano

Myślę, że odpiszą za 1-4 dni. Ja osobiście czekam na odpowiedź już ponad tydzień. Support Steam się zbytnio nie śpieszy.

Okej dzięki za wszystko, W razie problemów będę jeszcze pisał

LoL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...