Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:Go na jakiej zasadzie skiny po rundzie?

Baraniozo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka zauważyłem tutaj w innym temacie że po rundzie dostaje się skina i mam pytanie na jakiej zasadzie to działa kto skina dostaje na jakim trybie trzeba grać i w ogóle jakieś info

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1217576-idlowanie/<-- przeczytaj poradnik.

Oczywiście drop skrzynek masz również, gdy grasz mecze turniejowe lub na serwerach społeczności, na których drop jest włączony.

Tak jak napisałem ci w tamtym temacie, niema 100% szansy na drop. Jest randomowy oraz ograniczony do 2 dziennie i ileś tam tygodniowo.

Opublikowano

To jest drop, jest on losowy i dostają go losowe osoby, nie zawsze możesz go dostać, ale otrzymuje się go pod koniec rundy, zazwyczaj są to gówna po 0.03 ojro albo skrzynki. Drop jest ograniczony do 3 (?) itemów tygodniowo :p

Opublikowano

Tylko skiny oraz skrzynki. Często dostaje się promocyjne na naklejki, tzn. pakiet w którym są 4 randomowe naklejki/soundy z przeceną. Możesz kupić sobie coś taniej.

Opublikowano

All jest losowe, możesz dostać drop nawet jeśli wejdziesz na serwer 5s przed zakończeniem meczu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...