Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CAŁA PRAWDA O PENTAGRAMIE

PENTAGRAM-Team

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
..::Witamy::..

Klan PENTAGRAM chciałby szczerze opowiedzieć o wszystkich ostatnich wydarzeniach jakie miały miejsce oraz o filmach które były umieszczane w serwisie YouTube jak i plotkach o nas i o tym jak gramy. Głównymi  założycielami klanu  jest Xoxoxo oraz xSaNTeXx. Po kilku miesiącach musieli odejść z gry ze względu na sprawy prywatne i zastanawiali się komu przyznać lidera. Były dwie osoby które mogły go otrzymać a mianowicie ---vx---  oraz --predator--.  Na początku stwierdzenie było że otrzyma lidera --vx--  z czym nawet --predator-- sie zgodził aczkolwiek po pewnym czasie wszyscy widzieli że jednak -predator- był aktywniejszy niż --vx--. A jak wiadomo lider musi być aktywny , spokojny i żeby szybko mu nerwy nie puszczały. Dlatego po sprawdzeniu kto jest bardziej aktywny i do kogo zwracali sie ludzie o pomoc wyszło na to że --predator-- był częściej w grze , chętnie pomagał każdemu oraz wszystkie problemy rozwiązywał w porozumieniu z Xoxoxo oraz xSaNTeXx'em. --vx--'owi często puszczały nerwy, denerwował się no i nie był aktywny tak często jak --predator--.  Niestety wyszło jak wyszło , były spięcia niesamowite powodowane przez --vx-- ponieważ pragnął zawładnąć całym klanem dlatego żeby uspokoić sytuację --predator-- oddał mu lidera dla świętego spokoju. --vx-- wyrzucił głównych założycieli klanu mimo że zgłaszali TYMCZASOWĄ  nieobecność, przyjmował tak zwanych odpałów i niszczył powoli cały klan. Po pewnym czasie --vx-- wszedł na ts i zgłosił predatorowi że nie będzie go dłuższy czas "bo on będzie pił". Predator grzecznie zapytał czy może na jakiś czas przenieść lidera na swoje konto na co zgodził się --vx-- podając mu login i hasło do konta. Wiadomo , predatorowi było łatwiej wtedy wyrzucić kogoś z klanu niż żeby musiał się logować na czyjeś konto tracić na to czas. Na drugi dzień  trzeźwy już --vx-- wszedł na TS i oskarżył predatora o kradzież konta i przejęcie bez jego zgody dowództwa nad klanem. Powiedzcie mi , jaki to miałoby sens żeby predator który bardzo dobrze dogadywał się z --vx-- od samego poznania się chciał okradać kogoś z dowództwa skoro sam mu je oddał w celu zapobiegania spięć w klanie ? Poza tym jak mógł odgadnąć login i hasło vx'a jeżeli on by mu nic nie podawał? Mniejsza z tym. VX oskarżył go i wmówił kilku osobą o tym iż ukradł konto i dowództwo nad klanem. Zaczął bezczelnie wmawiać i wypisywać ludziom na forum o rzeczach i sytuacjach które nie miały w ogóle miejsca. Odszedł z klanu , stworzył własny PolishOfBattle i pociągnął za sobą trochę osób które były jak to Wy mówicie "odpalone". Mogą się wypierać tego , mogą opowiadać wszystko na odwrót. Nas to nie interesuje już. Nasz klan chce mieć już spokój. Wyjaśnić wszystko co miało miejsce od samego początku. Teraz tak , dlaczego --vx-- który miał kd 1.5/1.7 stworzył nowe konto do esl skoro na tym "bardzo dobrze grał"? Troszkę dziwne że tracił czas na nowym koncie. Czyżby nie chciał być rozpoznawalny pod tym nickiem na esl ? Ale dość o tym. Możecie się wypierać , możecie przekręcać moje słowa, dodawać od siebie coś co pewnie nie miało miejsca. Nas to już nie obchodzi. Jest wiele filmów na YouTube z cw podczas panowania --vx--. Wszędzie jest napisane iż PENTAGRAM  to klan hackerów. Tak , skoro takich ludzi przyjmował.. W tym momencie jesteśmy czystym klanem. Każdy gra na włączonym esl wire , oraz filmy z cw są udostępniane na profilu klanu na Facebook'u. Cieszymy się mnóstwem podań nowych graczy do klanu, szacunkiem wielu młodych jak i tych starszych klanów które bardzo chętnie chcą z nami grać. Więc niestety , wszystkie durne plotki które rozesłaliście poszły na marne. Nie udało Wam się nas pogrążyć i spowodować upadku PENTAGRAMU. I Wam się to nie uda , ponieważ my będziemy walczyć dalej o dobre zdanie , szacunek i przyjemność z gry bo to jest dla wielu ważniejsze niż bycie TOP. Za czasów dowództwa --vx-- był nacisk totalny na cw. Nikt nie mógł grać  spokojnie na Normalu ponieważ gdy tak było to od razu został wyrzucany z klanu. Na wejściu na ts'ie nowi byli witani po chamsku i bez żadnego szacunku ale lider szacunku do siebie wymagał. Myślał że może wszystko. Że jest Bogiem klanu. Cóż , wyszło jak wyszło. Pobawiliście się naszym kosztem, zrobiliście z siebie nie powiem kogo na forach a i tak dołączają do nas nowi gracze którzy są graczami zaawansowanymi. Hmmm widzicie co może spowodować nadmiar alkoholu ? Co może spowodować człowiek który chce pogrążyć kogoś ? PolishOfBattle , Wasz czas dobiegł końca. Piszcie co chcecie , próbujcie dalej kraść nam ludzi co w sumie się nie udaje ale..Może uda Wam się tak jak na początku buntu. " Dwaj do nas , predator zły , złodziej. Damy Ci kapsułki. Tragedia. Jedyna osoba normalna w tym klanie to NagrobeK. To tak tylko na marginesie ponieważ szanujemy go za to jak gra i wiele osób mogłoby się od niego uczyć. Tak więc  do wszystkich co jeszcze nie poznali historii PENTAGRAMU i do tych co już ją znają. Słuchajcie kogo tylko chcecie. Dołączajcie do kogo macie ochotę ale uważajcie na takich ludzi jak --vx-- czy nawet RF'qqq ponieważ na takich ludziach możecie się poważnie przejechać. I ostatnia sprawa. Jak można tak sponiewierać psychicznie kobietę która jest w ciąży? Z logicznego punktu widzenia wywierając stres , denerwując ją czy przezywać może narazić kobietę na problem z ciążą. Także Sławuś ( --vx-- ) , uważaj na słowa bo naprawdę czasami może to skrzywdzić. I to bardzo poważnie. 

Pozdrawiamy i życzymy sukcesów w grze wszystkim graczom!

Klan PENTAGRAM

Opublikowano

Gracie cw z esl wire? HEHEHE

masówa zawsze będzie masową, totalny brak skilla, nigdy nie widziałem typa z pentasramu  na eslu.

ale i tak powodzenia 

Pomogłem? 

Daj like, to nic nie boli :)

Opublikowano

Gracie cw z esl wire? HEHEHE

masówa zawsze będzie masową, totalny brak skilla, nigdy nie widziałem typa z pentasramu  na eslu.

ale i tak powodzenia 

Owszem bo są osoby które grają na esl i osoby które chcą się poduczyć grać tam. Poza tym są filmy które udowadniają że nikt w klanie nie jest odpalony. Niestety , nasz klan to nie jest masówa. Może i mamy 90 członków + lecz każdy jest aktywny a cw nie jest rozgrywane powyżej 7vs7. Brak skilla..mówisz o tych co uczą się grać ? Bo chyba nie miałeś okazji grać z resztą graczy. Tobie również powodzenia i dziękuję

Opublikowano

Jezu... Znowu pentagram z swoim badziewnym przepraszaniem... Pogodzie się, że jesteście nie lubiani i tyle...

predator lata z mg choć sam mówił, że za MG=Machin Gun jest KIK z klanu.

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

Dobra bez przesady pentagram jest i będzie uważany za noobów, lider i cała ekipa na cw jest uzbrojona w MG. Jeżeli zbliżacie się do przegranej bierzecie MG i próbujecie wygrać na siłę lecz i tak czasem się wam to nie udaje pomimo braku MG w przeciwnym klanie. Już kilka razy zdarzyło się to w przypadku potyczek pentagramu z naszym klanem, w przypadku prawie przegranej (5:0) lider i reszta klanu brała MG i ruszała do boju (chociaż potem się tego wypieracie) co skutkowało i tak przegraną bo wystarczyło, że potem u nas jedna osoba brała MG i już mieliście pod górkę. Kilka razy nawet was uprzedzaliśmy, żebyście zmienili broń bo i my weźmiemy MG ale to też nic nie skutkowało, wyzywacie inne klany od nobów i hacków jeżeli zaczynacie przegrywać(u nas czasami jest podobnie ale to przez graczy(lidera) któremu nie da się wytłumaczyć(14lat) żeby się uspokoił). Co do czego, nie składajcie już więcej tych pseudo oświadczeń o zmianach w waszym klanie i o tym że gracie ferplay bo tak nie jest i wątpię żeby to się zmieniło lider niszczy ten klan(chociaż nie wiem jak było w nim przed zmianą lidera)...

Pozdro "Art2"/"El Assassino" i ogółem klan "Xx'Excedeer'Xx".

Ps. Sorki za taką chaotyczną wypowiedź ale pisane na szybko i prosto co się ciśnie na ten pseudo klan...

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

przeczytalem troche z tych calych wypocin i co? nasuwa sie jedno bardzo wazne pytanie "kogo to obchodzi?" Pentagram to klan gdzie graja osoby ktore jedynie na rookie channelu cos moga osiagnac i tyle w temacie... jak ostatnio gralem puba to pisalo ze soba jakis dwoch gostkow, oczywiscie nie byli z polski a rozmowa wygladala tak:

-dlaczego odszedles z xxxxx klanu?
-bo teraz mam lepszy
-pentagram?

wiec macie taka opinie jaka macie ;) musicie sie z tym pogodzic i tyle, cala scena skilla sie juz z was smieje <haha>

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Czytając te wypociny mam wrażenie jakby pisał to chłopczyk w piaskownicy, któremu zabrano łopatkę, żalił się i wymachiwał grabkami wygrażając innym - taki mam obrazek przed moimi oczyma w tej chwili. Nie wspomnę o ogólnej składni i stylistyce tego tekstu, bo moja wypowiedź musiałaby zostać ocenzurowana (nie mówię, że masz pisać wierszem, ale człowieku... tego się czytać nie da). Twoje argumenty sprawiają iż czuję jeszcze większą niechęć do całego PENTAGRAM'u. Co do samego klanu, jego członkowie to zwykłe odpadki. 

Dziękuję, pozdrawiam.

DM2O42N.png

Opublikowano

Pozwolę sobie wypowiedzieć się tutaj, ponieważ moje zażenowanie jest nie do opisania.

Gram dziś pierwszy raz w S.K.I.L.L.'a i już natchnąłem się na gracza drużyny PENTAGRAM, jego wypowiedzi na czacie ogólnym były wręcz dziecinne. Najpierw wyzywał naszą drużynę od camper'ów, po czym chciał się z każdym mierzyć 1 vs 1, a następnie groził nam jakimiś banami na 2 lata. Nie wiem jak to jest, ze normalni gracze są opanowani, a osoby grające w drużynie, będącej w top 10 są dziecinni oraz nieopanowani.

Pozdrawiam i radzę zmienić członków drużyny  :)

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...