Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Razer Kraken USB mikrofon problem

Duballas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3 dni temu kupiłem Razer Kraken USB.

Wszystko git działa mikrofon itd itd.

Teraz mam problem bo jeśli mówię to co chwile słychać mnie cicho i po chwili glosno, cicho i głośno...

Nic nie zmieniałem w ustawieniach jest tak samo, głośność itd. z kablem też raczej wszystko ok.

O co może chodzić?

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że skąd Ty wytrzasnąłeś Krakeny na USB? :O !!
A po drugie, ja miałem tak, że ze sterownikami dźwiękowymi domyślnymi dla płyty głównej mikro mi teoretycznie działał, ale słychać było tylko mój szum( gdy dmuchałem w mikro). Wszędzie, gdzie to było możliwe "podkręcałem" jego czułość itp, ale to nic nie dawało. Wyjebałem te sterowniki(wcześniej sprawdzając, czy nie ma nowszych) i nagle działał mikro. W efekcie końcowym zainstalowałem po prostu stery dźwiękowe od Razer'a i jest git :D

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że skąd Ty wytrzasnąłeś Krakeny na USB? :O !!

A po drugie, ja miałem tak, że ze sterownikami dźwiękowymi domyślnymi dla płyty głównej mikro mi teoretycznie działał, ale słychać było tylko mój szum( gdy dmuchałem w mikro). Wszędzie, gdzie to było możliwe "podkręcałem" jego czułość itp, ale to nic nie dawało. Wyjebałem te sterowniki(wcześniej sprawdzając, czy nie ma nowszych) i nagle działał mikro. W efekcie końcowym zainstalowałem po prostu stery dźwiękowe od Razer'a i jest git :D

Widzę że kolega obeznany xD 

Może je wziął ze sklepu ? :D

zy95qg.png

Opublikowano

O co może chodzić?

Chodzi o to, że kupiłeś beznadziejny sprzęt od razera i to wcale nie jest dziwne, że mikrofon to taki sam szajs jak same słuchawki.

Jeżeli kupiłeś w sklepie internetowym masz 14 dni na oddanie, nawet jeżeli słuchawki były używane (bez większych widocznych wad oczywiście).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...