Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WoodenCraft]

Donek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WoodenCraft to serwer wzorowany na EasyHC/Survival+Frakcje.

Spawn:

post-804095-0-95106500-1421446732_thumb.png

Czy serwer jest oryginalny ?

Serwer nie jest oryginalny ale mily w graniu.

stawiamy nacisk na Survival+Frakcje ktore jest w pelni skonfigurowane.

IP:woodencraft.hostmc.pl

Opublikowano

noi super :) z*******a prezentacja, to nie jest sarkazm :)

sprawdze serwer . :)

@Edit

wbijam na serwer, wszystko spoko. dołączam do jakiejś mini gierki 'party' , wszystko spoko. wpisuje "/mp leave" i tepa mnie na srodek jakiegos czegos pelnego potworow, padam, dziekuje i banik za dead ;)

1) Edycja pluginów AMXX

2) Naprawa pluginów AMXX

3) Zaawansowane pisanie pluginów AMXX

Opublikowano

noi super :) z*******a prezentacja, to nie jest sarkazm :)

sprawdze serwer . :)

@Edit

wbijam na serwer, wszystko spoko. dołączam do jakiejś mini gierki 'party' , wszystko spoko. wpisuje "/mp leave" i tepa mnie na srodek jakiegos czegos pelnego potworow, padam, dziekuje i banik za dead ;)

Niestety nie mialem zalozonego cuba bo admini to zbudowali a ja o tym zapomnialem , wiec za to przepraszam :)

Opublikowano

Spawn prosi się o powiedzenie "Budowany na szybko, tylko żeby był. Byle jaki, ale żeby jakiś był.

Popracujcie nad spawnem i go zmięcie i najlepiej jak najszybciej... Tylko nie tak samo spawn na odwal tylko dopracowany.

I jeszcze coś. Prezentacja też pisana na szybkiego. Ile zajęło przygotowanie prezentacji? 5minut?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...