Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy skrypt do jinx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jaki jest najlepszy skrypt do jinx w stylu koreańskiego challengera i tego co najważniejsze aby było jak najbardziej precyzyjne.

http://www.joduska.me/forum/topic/17950-421-pennyjinx-because-we-didnt-have-enough-jinxes-already-sum-fancy-thread-design/page-10 

VS

http://www.joduska.me/forum/topic/15916-jinx-full-automatic-si-onekeytowin/

Opublikowano

Według me Penny, ale Marksman też nieźle sobie radzi. Ten SI to chyba kicz.

Więc porównaj na customie Marksman, Penny i wybierz.

Opublikowano

@neron1212

Odradzam grania na skrypcie "BaseUlt3" można za niego bana dostać,bo wykorzystuję on exploit.

ęęęęę, ty wykorzystujĘsz? hehe

zazdroszcze Ci skoro Ty masz pewnosc ze za baseult byly bany  :rolleyes:

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

b92984e1ef4ec88a.png

i ty tego czlowieka sluchasz?? bo jest suppem i tak powiedzial? o ja p******e, to ja nie mam o czym z Toba rozmawiac

jest ryzyko podczas uzywania i L i bola, i rowniez jak i podczas korzystania z kazdego skryptu 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

i ty tego czlowieka sluchasz?? bo jest suppem i tak powiedzial? o ja p******e, to ja nie mam o czym z Toba rozmawiac

jest ryzyko podczas uzywania i L i bola, i rowniez jak i podczas korzystania z kazdego skryptu 

Czy Ty rozumiesz ,że BaseUlt wykorzystuje exploit ?

a za exploity są bany , proste

a07a9c1d7603fee5.jpg

Opublikowano

Czy Ty rozumiesz ,że BaseUlt wykorzystuje exploit ?

a za exploity są bany , proste

Dobra ludzie namieszaliscie mi piszecie esay jinx marksmant penny albo s

teraz to ja sie pogubiłem ;/

Opublikowano

Easy>Penny>Marksman (Penny ma moim zdanie slabe e i malo inteligetne q) a z tym BaseUlt3 to prawda ze jest bardziej 'wykrywalny' niz reszta czytalem na forum joduski sporo o tym, z reszta co Ci bede pisal jak przyjdzie za chwile jakis dzieciak i mnie wysmieje, za miesiac bedzie plakal co do supportu pisac zeby go odbanowali ;)

Opublikowano

Easy>Penny>Marksman (Penny ma moim zdanie slabe e i malo inteligetne q) a z tym BaseUlt3 to prawda ze jest bardziej 'wykrywalny' niz reszta czytalem na forum joduski sporo o tym, z reszta co Ci bede pisal jak przyjdzie za chwile jakis dzieciak i mnie wysmieje, za miesiac bedzie plakal co do supportu pisac zeby go odbanowali ;)

Serio Easy lepszy od marksmanów penny i si key ?? :O jak ja na si key bardzo dobrze grałem xD

Opublikowano

w zaleznosci od poziomu na jakim grasz, osobiscie nie gralem na tym 'si key' ale na moim poziomie tj d1-d2 i platyna na smurfie EasyJinx dziala najlepiej

Opublikowano

marksman najlepszy

baseult3 nie opłaca się używać zbytnio bo bana można skleić 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Ludzie każdy pisze co innego najbardziej boli to , że wypowiadają się osoby któe nie grały na penny albo na si key ;/.

będę musiał sam przetestować jak będzie L# działa , tylko teraz  jak wybrać najlepszy skrypt ? bo sam nie wiem  co w jinx najlepsze zeby w skrypcie było top 1 :D

Opublikowano

Jinx od Sebastiana > Penny Jinx > EasyJinx > Marksman

Według me Penny, ale Marksman też nieźle sobie radzi. Ten SI to chyba kicz.

Więc porównaj na customie Marksman, Penny i wybierz.

"Ten SI to chyba kicz" Ten "SI" na forum zdobył 151 like'ów.. Ma najinteligentniejsze "Q" ze wszystkich skryptów na jinx.. ulti tak samo.

Zanim się wypowiecie na dany temat, sprawdźcie każdy skrypt.

QUhIR7.png

Opublikowano

Ej ... co to jest ten Humanizer ?

Powiedzmy że ingeruje w evade przez co jest bardziej naturalny ;) 

153xova.png

Opublikowano

Jinx od Sebastiana > Penny Jinx > EasyJinx > Marksman

"Ten SI to chyba kicz" Ten "SI" na forum zdobył 151 like'ów.. Ma najinteligentniejsze "Q" ze wszystkich skryptów na jinx.. ulti tak samo.

Zanim się wypowiecie na dany temat, sprawdźcie każdy skrypt.

Nowłasnie nie wiem ale mi się bardzo dobrze grało na tym skrypcie ;O a inni piszą easy jakiś wtf :D

Opublikowano

Ej ... co to jest ten Humanizer ?

Uczłowiecza skrypty, ogranicza wysyłane pakiety.

@kronos126p

EasyJinx był najlepszym skryptem gdy jeszcze Jinx od Sebastiana, ani PennyJinx nie było.

QUhIR7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...