Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaproszenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MPCForum nie wspiera cebuli.

Ta tylko w dziale Metin2.

# A tak poważnie mało mamy Donatorów na forum, więc nie liczył bym na szczodrość.

@proZac Przy open-source jest możliwość obejścia logowania, poczytaj o tym.

Niestety trzeba pobyć trochę na forum żeby wiedzieć jakeigo człowieka nazywamy cebulą.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Słuchaj, nie wiedziałem ze aby posiadać możliwość zaproszenia trzeba być donatorem. Nie interesowałem się tym wcześniej wiec miałem prawo o tym nie wiedzieć dlatego uważam że nie jest do powód do tego, żeby mnie obrażać. Na szczęście jestem osobą która nie bierze do siebie takich rzeczy, zwłaszcza przez internet. 

Ale radzę uważać, bo możliwe za za uwagi tego typu w realnym życiu ktoś może wybić Ci zęby ;)

Och dodałeś normalną odpowiedź - dziękuję za wskazówkę ;)

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Słuchaj, nie wiedziałem ze aby posiadać możliwość zaproszenia trzeba być donatorem. Nie interesowałem się tym wcześniej wiec miałem prawo o tym nie wiedzieć dlatego uważam że nie jest do powód do tego, żeby mnie obrażać. Na szczęście jestem osobą która nie bierze do siebie takich rzeczy, zwłaszcza przez internet. 

Ale radzę uważać, bo możliwe za za uwagi tego typu w realnym życiu ktoś może wybić Ci zęby ;)

Och dodałeś normalną odpowiedź - dziękuję za wskazówkę ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/1344388-leaguesharp-no-authentification-omijanie-logowania/tu masz omijanie logowania, paka od hehema tez cracked. Moze tez szukac na zagranicznych forach zaproszenia lub na ircu ale duzo fejków Pjona.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

MPCForum nie wspiera cebuli.

Ta tylko w dziale Metin2.

# A tak poważnie mało mamy Donatorów na forum, więc nie liczył bym na szczodrość.

@proZac Przy open-source jest możliwość obejścia logowania, poczytaj o tym.

Niestety trzeba pobyć trochę na forum żeby wiedzieć jakeigo człowieka nazywamy cebulą.

Jebłem XDDD

@topic

Trzeba mieć wyższą rangę niż zwykły user, by kogoś zapraszać :P A jeśli chodzi ci o dostęp do forum, nikt za free ci nie załatwi tego, a jeśli o używanie L# to po prostu ściągnij paczkę by HeheheheHeM

Opublikowano

Szymico już przegląda temat, w poszukiwaniu warnów Kappa, czas mu zalatwic lidera i zwalczyc rzady zlej Pauli Kappa

Dzięki za konkretną odpowiedź, oby takich ludzi więcej było ;)

liz mi piety

szymico atakujo

edit. zaraxozy atakujo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...