Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

program do edtyowania anime czyli taki w czym robią tłumacze

MałaAmy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie jaki to program skąd biorą napisy po ang i anime jak to wsadzają tak wiem jest to format txt ale jak to wsadzają w to jak te grupy np po ang dawno   jest już a chciałam anime d;la sb własnego użytku przetłumaczyć

Opublikowano

ściągasz sobie anime z angielskimi subami np. z nyaa.eu, czy tam innej strony

w programie aegisub otwierasz te wideo i  sobie tłumaczysz, następnie po przetłumaczeniu ctrl+shift+s i zapisujesz napisy z rozszerzeniem .ass

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

ściągasz sobie anime z angielskimi subami np. z nyaa.eu, czy tam innej strony

w programie aegisub otwierasz te wideo i  sobie tłumaczysz, następnie po przetłumaczeniu ctrl+shift+s i zapisujesz napisy z rozszerzeniem .ass

a jakas polecna storna bo chcialam anime project grasia już dawno jest zakończone i :( i chciałam sb przetłumaczyć

Opublikowano

a jakas polecna storna bo chcialam anime project grasia już dawno jest zakończone i :( i chciałam sb przetłumaczyć

Nie umiesz pisać po polsku?

jest to format txt

Txt? :) Chyba ass.

Opublikowano

Jak chcesz przetłumaczyć anime, to musisz znać angielski. Jak znasz angielski to możesz sobie obejrzeć z angielskimi i po kłopocie.  ^_^

Ona nawet polskiego nie zna, a co dopiero angielski...

XrgAYyk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...