Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Let's Play Shiro2.de ! Niemiecka jakość, Polski Let's Play ! ZAPRASZAM !

BiCappy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w dziale poświęconym mojej serii na Shiro2.de.

Mam za sobą kilka pełnych serii, ale pierwszy raz mam okazję zagrać na serwerze zagranicznym !

Jeżeli ktoś chce się przyłączyć zapraszam na GG: 43878928 ! Już powstała dla Was Gildia !

Odcinki pojawiają się co około 2/3 dni, a ja na bieżąco odświeżam temat !

Kanał:

Playlista:

Odc #1

Odc #2

Informacja o nim w odcinku trzecim :)

Odc #3

Odc #4

Odc #5

Odc #6

Zapraszam serdecznie ! Planuję minimum 30-odcinkową serię, a na jej drodze liczne konkursy !

beV5mzZ.png

Opublikowano

I kolejny odcinek już się pojawił ! Tym razem robimy Biologa, EQ i pokażę Wam sposób na perły :)

Dziś równo o 20:00 pojawi się piąty odcinek, a w nim wbijanie 4x P !

beV5mzZ.png

Opublikowano

Przyjemnie się ogląda, intro wspaniale skomponowane z muzyką, ale mały progess z filmu na film.

Bo to jest taki hard/medium, ostatni tydzień to jest głównie drop bodziakiem i pojedyncze ulepszanie które trwa po 10sek i z reguły pali. W następnym odcinku jeszcze na 87lvu bd a później już 90+ :)

beV5mzZ.png

Opublikowano

Jak ogarniecie minimum 20 os. to wbijam znowu na serwer, robie spolszczenie i może jakieś hacki cykne :D

Takie małe btw. ten quest z metinami to trzeba rozpierdzielić metiny na 5 lvl i dostajemy wybranego przez siebie wierchowca. ;)

Opublikowano

Jak ogarniecie minimum 20 os. to wbijam znowu na serwer, robie spolszczenie i może jakieś hacki cykne :D

Takie małe btw. ten quest z metinami to trzeba rozpierdzielić metiny na 5 lvl i dostajemy wybranego przez siebie wierchowca. ;)

No i właśnie tu jest problem ...

Wszyscy piszą: "Jak ogarniecie ekipę to wbijam". Póki co mamy 5os :/ Nie grają albo dlatego, że mało osób, albo dlatego, że handel zatrzymuje się na tobołku...

beV5mzZ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...