Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie ogarniam systemu rank... Pomocy! powie mi ktos o co kaman?

satov13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem z wbiciem rangi w cs go...A wiec tak.Rankedy zaczalem grac od okolo wrzesnia 2014 roku.Zagralem ich troche wygralem 4.Pozniej mialem przerwe od cs'a i wrocilem do niego dopiero w 1 stycznia 2015 wtedy dogralem 6 rankedow i przydzielilo mnie do silver I.Kilka dni pozniej przegralem 5 rankedow w 2 dni... lecz nastepnego dnia wygralem 8 rankedow pod rzad i dalej mialem silver I...w kolejnych dniach nie poddawalem sie i gralem dalej. Przegralem 1 rankeda i wygralem 2 .I dzis zagralem kolejne 4 rankedy z czego wygralem 3 i przegralem 1... lecz dalej mam silver I i o co tu chodzi ??? kiedy bede mial awans ????

Opublikowano

NIe wiadomo na jakiej zasadzie działa przydział rang. Trzeba grać, grać i jeszcze raz grać, podobno zależy także jakie pozycje zajmujesz w tabeli itp.

Opublikowano

Taki syf, ktory mial pomoc w dobieraniu graczy do gry, ale wyszło tak, że ta gra stała się popularna i zaczęli w nią grać idioci, którzy grają na smurf kontach albo po prostu grają na hackach.

Nie patrz nigdy na rangę - ona nic nie znaczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...