Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] McPc

RiXo255

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reklama <---------------------------------------------------------------------------------

[uWAGA]

Czytaj dokładnie opis serwera !!

Reklama <---------------------------------------------------------------------------------

di-JQR6YG9Z.png

di-WRLPMGO5.png

di-TDITMAQZ.png

di-39GZKWNM.png

Na pewno wielu z was już mnie zna, z tworzenia projektów. Zakończyłem tworzyć projekt Survival + Gildie, która aktualnie na dzień dzisiejszy posiada opiekunów i nie muszę już ingerować.

Postanowiłem wrócić na stare śmieci, do czasów kiedy zaczynałem grę w MC, moim pierwszym projektem był typ FreeBuild, który teraz będę tworzył.

Aktualnie nie mam jak się rozpisywać, gdyż wszystko wyjdzie w trakcie tworzenia serwera.

Typy FreeBuild najlepiej mi wychodziły i cieszyły się najlepszą wykrywalnością, mam nadzieję, że tym razem tak samo będzie :)

Jeżeli macie jakieś ciekawe pomysły, jak bardziej urozmaicić FreeBuild, piszcie w komentarzach, a na pewno wezmę wszystko pod uwagę ;)

Masz ochotę pomóc ?? Napisz komentarz z podaniem, a na pewno doświadczeni ludzie przydadzą się do FreeBuild :) Będzie dużo budowania :D

di-KX3ACVUV.png

di-NIFYR8KB.png

Jak coś będzie to wstawię :)

di-JQR6YG9Z.png

5255055987.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...