Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Druid Czy Sorc

JesteGejmere

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar zacząć grać na rl tibii. I mam pytanko która profka jest obecnie lepsza drut czy sorc? Proszę o podanie jego wad zalet oraz wasze doświadczenia związane z daną profką. Z góry dzięki

Opublikowano

Sorc - główny shooter na expie, robi największe dmg i najwięcej wastuje.

Druid - moja ulubiona postać, możesz grać jako tzw. support i expić razem z ek, a możesz expić też solo. Waste też duże.

Opublikowano

Obie profesje sa w sumie podobne, MS tylko tak naprawde wali spam czarami + posiłkuje sie runami.

A ED leczy , jezeli nieogarniasz robienia kilku rzeczy naraz odradzam ED.

A i najwazniejsze zeby grac tymi postaciami musisz miec spory budzet.

Opublikowano

To żeby nie zakładać osobnego tematu, na optional pvp na bota (exp solo) najlepszy będzie sorc tak ?

Nie knight jest najlepszy, później paladin.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

To, że knight to wiem chodzi mi tylko o to, że chce sobie również zrobić jakąś magiczną profe jako 2 char do głównego konta i nie wiem jaką wybrać na optional

Opublikowano

moim zdaniem sorc znacznie lepszy jest do solowego hunta, druid bardziej jest pod pvp o wiele lepiej sprawdza sie na wm poniewaz ma paralyze i z latwoscia znajdzie druzyne do expienia, w sumie kazda profesja teraz ma latwo o druzynowy hunt bo jest bonus expa w party

Pomogłem w grach ? w czym kolwiek daj tego like motywuje do śledzenia forum ;] 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...