Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EzzCraft

TheSunzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1XfwoPe.png

JwAeKKR.png

• Typ Serwera 

PVP

• Ilosc Slotow: 300 

• Adres Serwera: mc.ezzcraft.pl 

• Strona Serwera: www.ezzcraft.pl 

• TeamSpeak: ts.ezzcraft.pl 

• Zwierzeta: Wlaczone 

• Potwory: Wylaczone 

Start Servera w Niedziela ( 18.01.2015 ) o Godzinie 15:00 

8DmGZWC.png

Dlaczego My? Stworzylismy serwer dla zabawy na nastepna edycje planujemy dodac dodatki typu: 8vs8, CastleMod.

Takze zauwazylismy ze nie ma zwyklych dobrych serwerow pvp a jak sa to przewaznie stworzone przez dzieci ktore nie potrafia konfigurowac pluginow i sa na paczkach z internetu... Dlaczego nie stworzylismy serwera typu easy hc / survival / hc ? Gdyz jest ich zbyt wiele. Chcemy przypomniec o trybie pvp... Nie zagrasz teraz na dobrym serwerze pvp nie majac premki... My oferujemy dobra zabawe za darmo jak i prawie dorosla administracje ktora jest caly czas na serwerze i ktora walczy z cheaterami !

avvH7pT.png

Nie zbyt duza mape aby sie nie szukac po 20min + idealnie dostosowana pod pvp, ukryte skrzynki poza linia pvp, czasowe skrzynki na spawnie z lepszymi rzeczami, levele na czacie przed nickiem, 1vs1, codzienne eventy w godzinach 16-18, doswiadczona administracja, rankingi pvp, tanie rangi premium, dzialki na czas za kase na ktorych mozesz trzymac itemki lub zbudowac sobie domek z nudow, i duzo duzo wiecej ! ;3

18KM2c4.png

2gP6Jx7.png

OXkFtHn.png

P6U41sQ.pngO6DxEwB.png

NRYwC0P.png8RoSPzw.png

RGjV054.pnguvwJl1k.png

cjUOBej.png

m7o8T5o.png

amprSFU.png

diRx6jp.png

Prosil bym Moderacje jak i Administratorow o nie zmienianie Tytulu Tematu az do otwarcia serwera :)

Pozdrawiam @Margooxd Ktory podszywa sie pod nasz serwer z ta sama nazwa servera !!

STOP OSZUSTA I ZLODZIEJA !

Grafika Stworzona Przez: @TheSunzo

Zakaz kopiowania grafiki jak i informacji !

Opublikowano

Prezentacja super ;) I śmiało można powiedzieć że zachęca do zagrania na serwerze.

Wyczekujcie mnie jutro.

PS. Co się stało z stroną serwera?

Dzieki za pozytywny komentarz !

Strona dzis w nocy bedzie wlaczona gdyz zostala zaatakowana... I zmienilismy hosting, mialem wczesniej podlaczyc ja ale ponad 2h robilem prezentacje :)

Chcial bym jeszcze dodac iz nasz TeamSpeak bedzie wlaczony o 22:00 wiec zapraszam ! ;3 Pobawimy sie i posluchamy muzyki ^^ 

Opublikowano

Bardzo ładna prezentacja :D Strona także bardzo fajna :P

Napewno jutro wejdę.

Zapraszam zapraszam ! Dzieki za opinie !

Prezentacja epicka  :D

Wiem bo ja robilem, hehe ^^ Zapraszam na serwer !

Opublikowano

Czemu start przelozony .. ?

Poniewaz mam problem z internetem... Dostalem ujowy ruter gdzie zaplacilem za niego dosyc sporo jedno spiecie i chyba po ruterze a musze wgrac ostatnie 2 pluginy...  Probuje naprawic ale chyba nic z tego.... Bede musial na jutro przelozyc otwarcie :/   Nic nie obiecuje ale staram sie z calych moich sil aby ten ruter funkcjonowal.. ;'(

Otwarcie odbedzie sie w niedziele 18.01.2015  o 15:00  Przepraszam ale co poradze... Otwarty !

Opublikowano

Chu*owy serwer nie polecam! :< Administrator jest rudy na górze i na dole. ~Kavku.

Aww. To był oczywiście sarkazm za którego dostałem warna a tak to serwer serdecznie polecam bo na serwerze jest Administrator Sunzo. :]

image.png

Opublikowano

Chu*owy serwer nie polecam! :< Administrator jest rudy na górze i na dole. ~Kavku.

Aww. To był oczywiście sarkazm za którego dostałem warna a tak to serwer serdecznie polecam bo na serwerze jest Administrator Sunzo. :]

Ohhh kavku kavku ~ Staly gracz :D

@ref

Opublikowano

@ref 

UPDATE

- Poprawilismy ItemShop

- Dodalismy Wspomagacze ktore beda szybko wychwycac Cheaterow

- Poprawienie kilka bledow zwiazanych ze sklepem 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...