Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jedna ze słuchawek od HTC One (E8) działa ciszej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od ponad 1,5 miesiąca posiadam HTC One (E8). Po pierwszym założeniu słuchawek działały one bez zarzutu, powiedziałbym nawet, że najlepsze słuchawki dokanałowe, z jakich korzystałem. Rzadko z nich korzystałem, ale teraz korzystam z nich częściej.

Niecały tydzień temu prawa słuchawka zaczęła grać ciszej, co było denerwujące. Słuchawki np. od Samsunga działały dobrze, więc wina nie stoi po stronie gniazda, lecz prawej słuchawki.

Wiecie co z tym zrobić, czy muszę zanosić do serwisu?

Z góry dziękuję za wszelką pomoc i pozdrawiam :)

Opublikowano

Raczej serwis, tutaj ktoś miał problemy ze słuchawkami LWW

''In rare situations and environments (as reported by some users), we’ve found that the moist can cause some temporary decrease in audio volume. This is due to temperature differences (inside ear canal vs. outside headset) as well as individual preferences, hence not all users will experience this. For those who have experienced this we can point out that the symptom disappears as soon as the moist has been vaporized. However, a solution that prevents this has been identified and we are currently working on getting it implemented into our service structure. Once implemented users who find this to be a problem are welcome to hand in their unit for service. We will update you when it is implemented''.

lownfast

Opublikowano

Byłem w salonie operatora, to powiedzieli mi, że musieliby słuchawki razem z telefonem zabrać na 2 tygodnie, to odmówiłem, ponieważ gniazdo działało bez zarzutu. Mam udać się do jakiegoś niezależnego serwisu?

Opublikowano

Lepiej oddać do serwisu producenta. 14 dni to maksymalny czas na naprawę. Ale masz ja za darmo..

Pamiętaj, że gwarancja na akcesoria to tylko 6 miesięcy.

394591421101183179764.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...