Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol i syndra?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Wróciłem do LoL'a po dłuższym czasie i powiedźcie mi , czemu mój ukochany skrypt do Syndry by' Honda nie działa? Update dla free jeszcze nie było czy jak? 
A może jakiś nowy skrypt działający mi podacie. Dziękuje :) 

Opublikowano

honda przeniósł sie sie do l#. chcesz poginac syndra to przenies sie do l# i przetestuj skrypt gagonk syndra. chociaz nie wiem jak po udate lola 5.1 bo troche w nim syndre zmienili

Opublikowano

Witam!

Wróciłem do LoL'a po dłuższym czasie i powiedźcie mi , czemu mój ukochany skrypt do Syndry by' Honda nie działa? Update dla free jeszcze nie było czy jak? 

A może jakiś nowy skrypt działający mi podacie. Dziękuje :)

Balls of Fury PAID, VIP, jak masz VIPA, to PW pomogę ci '' skonfigurować '' bo sypie bugsplatami Kappa

L# obecnie nie działa, ale Gagong Syndra ssie, strasznie duzo missuje ( sprawdzalem )

Opublikowano

To co proponujecie? Nie mam VIPa i raczej nie zamierzam kupić. 

Przenieść się na L#? Wiadomo kiedy będzie działać?
Czy jest jakiś na bola, normalny do syndry? 

Opublikowano

Balls of Fury PAID, VIP, jak masz VIPA, to PW pomogę ci '' skonfigurować '' bo sypie bugsplatami Kappa

L# obecnie nie działa, ale Gagong Syndra ssie, strasznie duzo missuje ( sprawdzalem )

czy ja wiem czy ssie w ostatniej grze staty 36/9/11 to chyba az takie lipy z tym skryptem niema, 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...