Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Programy do formatowania dysków nie wykrywają telefonu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mój problem polega na tym, że kiedy chciałem utworzyć drugą partycję do instalowania aplikacji na niej, to okazało się, że żaden program nie wykrywa mojego telefonu. Przez windowsa mogę normalnie zapisywać i przeglądać pliki. Tutaj zamieszczam screen:

Wie ktoś jak mogę to naprawić? Z góry dzięki za pomoc.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Chcesz formatować kartę SD? Jeśli tak, to przez telefon tego nie zrobisz. Musisz kupić przejściówkę.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Chcesz formatować kartę SD? Jeśli tak, to przez telefon tego nie zrobisz. Musisz kupić przejściówkę.

Napisałem, że chce utworzyć drugą partycję na karcie sd, żebym mógł tam przenosić aplikacje i zamieściłem screen z komputera. Przeczytałeś w ogóle ten temat? 

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Napisałem, że chce utworzyć drugą partycję na karcie sd, żebym mógł tam przenosić aplikacje i zamieściłem screen z komputera. Przeczytałeś w ogóle ten temat?

Przeczytałeś wogóle moją odpowiedź? Z telefonu tego nie zrobisz, kup przejściówkę.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Przeczytałeś wogóle moją odpowiedź? Z telefonu tego nie zrobisz, kup przejściówkę.

Na pewno nie ma żadnej innej możliwości? :> Większość osób robi to zwyczajnie podłączając telefon.. niestety jak nie ma innej opcji to chyba będę zmuszony kupić tą przejściówkę.

Lecze raki w soloq <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...