Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Konto i trade

Gość NasteR1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zalozylem konto, aktywowalem steam guard, dodalem gre free to play i nawet nie moge znajomych dodac, some help?

Opublikowano

Aha, to wolę kupic sobie konto 2k3 na allegro za 15 zl, niz doladowywac tym moskom ze zjebanym supportem, temat off.

Opublikowano

Musisz doładować konto steam i kupić jaką grę w sklepie by móc dodać znajomych

Nie prawda o.O. Ja nic od 5 lat na steamie nie kupiłem i mam znajomych xD

Opublikowano

@Grobel do czego używasz tego Steama przez 5 lat skoro nie masz żadnej gry?

Ps. Gry dodane kluczami też powinno to aktywować. Chociaż nwm czy czegoś nie zmienili. Dużo osób pisze na forum, że aktywowali CS'a kluczem a znajomi dalej nie działają.

Opublikowano

@Dyzson, nie dzialaja bo steam wprowadzil cos takiego, ze musisz kupic cos w ich sklepie + nie moze to byc dlc... zalosne k***a.

Opublikowano

@Dyzson - czy 34 gry starczą, żeby było w co pograć ;)? No widocznie musieli coś pozmieniać z tymi znajomymi, bo nigdy nie miałem takiego problemu

Opublikowano

No najwyraźniej, polityka Steam z tymi wszystkimi ograniczeniami jest bez sensu. Jest 5 milionów różnych blokad ale jak już dasz się komuś zalogować na konto to e-mail i wszystkie dane może sam zmienić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...