Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błędy w konsoli, nie wyszukuje meczów.

Grobel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Miałem problem z wyszukiwaniem meczów, postawiłem system na nowo, wczoraj pomogło i rozegrałem jedną turniejówke, ale na dużym pingu (może to serwer, bo nie tylko ja miałem ping 100+). Ale dziś znów wystąpił problem, przestało wyszukiwać. Zauważyłem dziwne błędy w konsoli, może ktoś się orientuje od czego one są i jak je naprawić? Pisałem z tym problemem do supportu, jak wspomniałem system został postawiony wczoraj, więc nie sądzę, że to jakiś syf na komputerze. Internet mam taki sam jak znajomy z okolicy i on takich problemów nie ma. Windows 8.1. Z góry dziękuję za pomoc, nagradzam każdą sensowną wypowiedź :).

post-362543-0-60925000-1421422488_thumb.jpg

Opublikowano

Jaki masz ping na speedteście oraz gdzie mniej więcej na mapie umieszcza twoje IP? (speedtest.net)

Ustaw sobie max ping na 80-120.

Ewentualnie zresetuj modem jeśli masz zmienne IP.

EditL// Te błędy w consoli też mi czasem wyskakują. Jakaś bzdeta z avatarami.. Można olać.

Opublikowano

Ping 36ms - przy aktualizacji CS:GO (znalazłem jakiś sposób, żeby kombinować z zakładką BETA we właściwościach CS'a), słuchaniu muzyki na YT i siedząc na fejsie ;d. Ale zastanawiające jest to, że Download speed strasznie skacze, od 3mb do 0.5 nawet. Lokalizacja się zgadza

Mam max ping 80

Ip mam stałe. Inne propozycje? 

Opublikowano

A do czego to komenda? Co ona powoduje? Niby znalazłem coś w necie, ale niestety nie zbyt jasno opisane ;|

Opublikowano

To nie jest podobne z moim problemem. On pomaga żeby nie łączyło mnie na te serwery co innych, a ja chce, żeby mnie połączyło gdziekolwiek :D

To wykorzystaj ten program do połączenia z wybranym serwerem ...

Opublikowano

Coś się niby 'poprawiło', zaczęło mi wyszukiwać gry, ale trwa to dość długo i nie za każdą akceptacją dołączę do gry, nawet jak zaakceptuje to jest 9/10 a potem, że znaleziono dla mnie mecz, ale go nie zaakceptowałem. No i gdy już dołączę do gry, to mam ping 100+, razem z 2-3 innymi osobami ;/ .

Opublikowano

Znalazł ktoś jakiekolwiek rozwiązanie ;/ ? Reinstall nie pomaga, format kompa nie pomaga, internet chyba działa dobrze ... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...