Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 1100zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym kupić nowy telefon za 1100zł. Wymagania to: dobry aparat, kręcenie filmów w wysokiej jakości, mocna bateria, dużo pamięci, duży wyświetlacz. Telefon będzie wykorzystywany głównie do grania we wszelakie gry, przeglądania internetu i robienia zdjęć oraz kręcenia filmów. Może być i WP i Android

Jeśli pomogłem daj Lajk, to nic nie kosztuje, a mnie usatysfakcjonuje :D

Opublikowano

Czy ten LG ma laserowe łapanie ostrości (czy coś w ten deseń)? Słyszałem że nie zawsze to działa i nie wiem czy to był wyjątek czy to wada ogólna.

Opublikowano

Czy ten LG ma laserowe łapanie ostrości (czy coś w ten deseń)? Słyszałem że nie zawsze to działa i nie wiem czy to był wyjątek czy to wada ogólna.

G2 raczej nie ma tylko G3. Polecam LG Nexus 5 czysty android bardzo szybki i nie zawieszający się telefon 

Opublikowano

Zainteresował mnie G2 przez swoją wydajność, aparat i wielkość ekranu, ale jedynym mankamentem jest ograniczona do 16 gb pamięć, której nie da się rozbudować. Czy jest telefon równie wydajny z równie dobrym aparatem, ale z możliwością rozbudowy pamięci, lub chociaż większą pamięcią?

@Edit: Temat do zamknięcia. Zdecydowałem się dozbierać pieniędzy do Sony Xperia Z1. Dziękuję wszystkim za pomoc.

Opublikowano

Zainteresował mnie G2 przez swoją wydajność, aparat i wielkość ekranu, ale jedynym mankamentem jest ograniczona do 16 gb pamięć, której nie da się rozbudować. Czy jest telefon równie wydajny z równie dobrym aparatem, ale z możliwością rozbudowy pamięci, lub chociaż większą pamięcią?

@Edit: Temat do zamknięcia. Zdecydowałem się dozbierać pieniędzy do Sony Xperia Z1. Dziękuję wszystkim za pomoc.

Ogólnie jeżeli nie potrzebujesz pilnie telefonu to polecam dozbierać te 400zł i kupić Z2 wydajniejsza i lepszy aparat od Z1 

Z2 na allegro za 1450zł juz kupisz nawet taniej

Opublikowano

Zostanę przy Z1, telefon potrzebny mi jest na teraz, temu modelowi niczego nie brakuje i koniecznie potrzebny mi nowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...