Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO blokada

Adi2567

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Ostatnio kupiłem grę Counter Strike: Complete, ale jak się okazało, działa ona tylko w:

Armenia, Azerbejdżan, Białoruś, Gruzja, Kirgistan, Kazachstan, Republika Mołdawii, Tadżykistan, Turkmenistan, Uzbekistan, Ukraina, Federacja Rosyjska.

Jeżeli jest ktoś, kto pomoże mi ominąć w jakiś sposób blokadę, ewentualnie wymienić na PL (starczy CS:GO), to będę wdzięczny :)

Opublikowano

Allegro :(

Wątpię w swoje słowa, ale jeżeli ktoś chce się wymienić CS: Complete, do odblokowania w Armenia, Azerbejdżan, Białoruś, Gruzja, Kirgistan, Kazachstan, Republika Mołdawii, Tadżykistan, Turkmenistan, Uzbekistan, Ukraina, Federacja Rosyjska, za CS:GO (polskie), to z chęcią to zrobię (mam to w formie steam gifta)

Opublikowano

Allegro :(

Wątpię w swoje słowa, ale jeżeli ktoś chce się wymienić CS: Complete, do odblokowania w Armenia, Azerbejdżan, Białoruś, Gruzja, Kirgistan, Kazachstan, Republika Mołdawii, Tadżykistan, Turkmenistan, Uzbekistan, Ukraina, Federacja Rosyjska, za CS:GO (polskie), to z chęcią to zrobię (mam to w formie steam gifta)

No to kappa nic nie zrobisz ;p Gdybyś kupił przez G2A to mógłbyś to jeszcze jakoś zwrócić z funkcją G2A Shield a tak to lipa :P CSa polecam kupić na IneXuS (33zł) albo Fabryka Kluczy (35zł). Ja kupiłem na IneXuS 2 razy i kod w 3 min max.

2a0c2mq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...