Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Długie mecze w CoD MW 3

_Tai_Agandaur_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jaki trzeba wygrać mecz w grze żeby mecz trwał bardzo długo a na mapie są porozstawiane jakieś znaczniki i to są chyba flagi, których trzeba chronić i które trzeba niszczyć.

Nagradzam plusikami i z góry dziękuję :) 

6lQcF0X.png

Zapraszam na mój kanał YouTube - Link w Profilu

Opublikowano

nie wiem, może tak się nazywa. ale czy tam limit punktów drużynowych jest bardo duży, że nabicie całego limitu zajmie około 8 h ? 

Bo wczoraj grałem 3 h jeden mecz

6lQcF0X.png

Opublikowano

Najdłużej właśnie (moim zdaniem) trwa zdobywanie flag, ale to by jedna drużyna by musiała przejąć wszystkie flagi i po chwili drużyna przeciwna musi je po chwili przejąć (wszystkie). W "znajdz i zniszcz" bardziej chodzi o kampienie. I jest wogóle możliwe by mecz w cod trwał 3 godziny ? lol

Opublikowano

pokażę ci moje staty własciwie wycinek z ss v bo nie chce nicków pokazywać.

Sa takie mecze, że ciągle postacie respią się w jednych miejscach i przeciwnik ciągle cię zabija i potem każdy ma po 500 zabójstw + 

MIhZSJB.jpgngDLn4s.jpg

6lQcF0X.png

Opublikowano

Na ss jest napisane "Chroń" więc wydaje mi się, że to właśnie gra o flagi. Tylko trafiłeś na jakiś scrakowany serwer na którym dana drużyna zwycięza osiągając dużą ilość punktów powiedzmy do 1500 a na normalnym nie scrakowanym serwerze (normalnym) taki mecz by trwał aż dana drużyna osiągnie 300 punktów. Czyli moim zdaniem trawiłeś na taki scrakowany serwer na który Admin serwera ustawił do ilu punktów powinno się grać, dużo grałem w mw3 u kolegi i nigdy mecz nie trwał nawet 1 godziny. (mam nadzieje, że rozumiesz :))

Opublikowano

No ja się sam tego domyślałem i teraz szukam jak samemu stworzyć taki mecz. Ustawiłem max punkty i czas na meczu prywatnym ale tam grałem 1 na 1 z kumplem i mecz trwał 30 min max. W opcjach nie ma żeby wyeliminować czas

6lQcF0X.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...