Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Disconected from server

lvlfun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w tytule, co 2 minuty grania, serwer z craftserve.

A w konsoli

codls lost connection: Internal Exception: java.io.IOException: Connection reset by peer

Za naj daje plusik ;0

Opublikowano

Zakładane jest teraz bardzo dużo takich tematów z tym problemem, powiem krótko i na temat, teraz są ''drobne'' problemy z łącznością i wywalaniem z serwera na tym hostingu. Musisz po prostu napisać z tym problemem do Supportu tego hostingu, albo poczekać aż problem zniknie.

Opublikowano

Tak jak w tytule, co 2 minuty grania, serwer z craftserve.

A w konsoli

codls lost connection: Internal Exception: java.io.IOException: Connection reset by peer

Za naj daje plusik ;0

tak samo mam wlasnie.

Opublikowano

Zakładane jest teraz bardzo dużo takich tematów z tym problemem, powiem krótko i na temat, teraz są ''drobne'' problemy z łącznością i wywalaniem z serwera na tym hostingu. Musisz po prostu napisać z tym problemem do Supportu tego hostingu, albo poczekać aż problem zniknie.

Ehh kochany csrv :c

No niestety ,trzeba czekać.

Zgłoszenie stoi ,pewnie szybko zareagują, lecz czy pomogą :)

@Craftserve

PS Jak coś ciekawego wyniknie dodam edit

Opublikowano

coo lagi na craftserve  ?

przeciez to najlepszy hosting jaki jest xddd

bk z tych co tam serwery pokupowali 

Dlaczego blezur broni non premium ? 

bo sam nim jest

Opublikowano

Mam ten sam problem, serwer mi się wyłączał (nie crash) i mi napisali, ze to wina pluginow. Teraz po kilku sekundach z gry wywala wszystkich i wyskakuje End Of Stream lub jakis błąd. @Craftserve ogarnijcie to !

U mnie to juz bedzie z tydzien problemow z polaczeniem...

39740

http://www.mclista.pl/39740

Daj diamencika ;)

Opublikowano
Mieliśmy niewielkie problemy z infrastrukturą z powodu nocnej aktualizacji, która była potrzebna do zdjęcia limitów plików na serwerach.

Wszystko już jest pod kontrolą, niedługo więcej info na facebooku :)

Oficjalny profil Craftserve.pl

Nie załatwiamy spraw na PW - piszcie do supportu za pomocą formularza na naszej stronie.

Wszystkie nasze serwery można testować przez 24h za darmo, bez żadnych zobowiązań i kombinacji - wystarczy utworzyć serwer.

Opublikowano

coo lagi na craftserve  ?

przeciez to najlepszy hosting jaki jest xddd

bk z tych co tam serwery pokupowali 

Lepszy enderchest, gdzie panel jest zbugowany, ze lepiej z niego nie korzystac. Konsola? cooo? Nawet przewinac sie nie da (przynajmniej w tym czasie jak testowalem).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...