Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RP SMS przelewem ?

orenzadol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przepraszam bardzo ale ... CZY CIE POPIE>RDOLI>LO ? 
nie da sie , a nawet jesli to p oco mialbys to robic i tylko tracic gdyz oferty za przelew lub PSC sa o wiele bardziej oplacalne ziomek? 

Opublikowano

Przecież sama nazwa wskazuje, że przelew jest przelewem, a SMS jest SMS'em. Nie da się połączyć tych opcji w jedno. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Przecież sama nazwa wskazuje, że przelew jest przelewem, a SMS jest SMS'em. Nie da się połączyć tych opcji w jedno. 

Nowy w internetach? Oczywiście, że się da tylko wtedy najczęściej operator zgarnia 70-90% wartości sms'a. Wytłumaczę dla jeszcze nie wykształconych młodszych kolegów i koleżanek:

Chcąc kupić 400 RP o wartości 2,5€ musiałbyś wysłać smsa za 8-10€. Dlatego też RIOT jako spora firma nie wprowadzi tej możliwości, ponieważ nie będą mieli z tego zysków, no bo kto o zdrowych zmysłach będzie wydawał 10€ na 400 RP?

Opublikowano

Bo mi chodzi o to że mam 7 zł na koncie ... a jak by istniało coś takiego to za 7zł przelewem bym kupił od kogoś np. sms za 14zł czy ileś tam

281719_3z8qprumn4fh9vwcyklgd0jx7t26bi1a5

Opublikowano

Bo mi chodzi o to że mam 7 zł na koncie ... a jak by istniało coś takiego to za 7zł przelewem bym kupił od kogoś np. sms za 14zł czy ileś tam

Kreatywny pomysł, ale raczej nie wykonalny :<

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

możesz sobie przez przelew doładować konto co najwyzej

nn4e86.gif

The future starts today, not tomorrow.

The rest is silence. High by the beach.

Will you go crazy? What do you mean?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...