Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona z KeyLoggerem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka...

Jak już pewnie widzicie, chcę stworzyć stronę z Keyloggerem... - Po prostu chcę się odwdzięczyć koledze, za skradzione mi konto cs go... 

Chciałbym wiedzieć, jak to zrobić - Czy da się pobrać ,, całą stronę '' CS:GO Langue ... Lub chociaż okienko rejestracji, by chociaż trochę przypominała LANGUE... - 

Wmówiłbym mu, że tam trzeba podać swoje prawdziwe login i hasło do steam etc. etc. etc. I, żeby jego passy, po zarejestrowaniu się, trafiały do mnie np. na gmaila... Czy coś :D

Opublikowano

Siemka...

Jak już pewnie widzicie, chcę stworzyć stronę z Keyloggerem... - Po prostu chcę się odwdzięczyć koledze, za skradzione mi konto cs go... 

Chciałbym wiedzieć, jak to zrobić - Czy da się pobrać ,, całą stronę '' CS:GO Langue ... Lub chociaż okienko rejestracji, by chociaż trochę przypominała LANGUE... - 

Wmówiłbym mu, że tam trzeba podać swoje prawdziwe login i hasło do steam etc. etc. etc. I, żeby jego passy, po zarejestrowaniu się, trafiały do mnie np. na gmaila... Czy coś :D

da się. ale wątpie ze ktos ci pomoze stworzyc keyloggera. jak chcesz zeby passy trafialy do emaila to zainteresuj się wysylaniem emaili w php.

Opublikowano

da się. ale wątpie ze ktos ci pomoze stworzyc keyloggera. jak chcesz zeby passy trafialy do emaila to zainteresuj się wysylaniem emaili w php.

Napewno ktos pomoże, jesli zaplace 50 zł :D

Opublikowano

Napewno ktos pomoże, jesli zaplace 50 zł :D

Na pewno nikt nie pomoże (pomijając fakt samych problemów z pobraniem strony) takie coś jest nielegalne :P (i uwierzcie mi na słowo, BARDZO łatwo znaleźć taką "ukradzioną" stronę)

Opublikowano

Na pewno nikt nie pomoże (pomijając fakt samych problemów z pobraniem strony) takie coś jest nielegalne :P (i uwierzcie mi na słowo, BARDZO łatwo znaleźć taką "ukradzioną" stronę)

to jest zwykly formularz kontaktowy, a to ze ktos tam poda haslo to jego sprawa. jedyna nielegalna rzecz wg. mnie to kradziony lay :P

Opublikowano

@Vertoi

Zwykły formularz który nagradzany jest przez polski sąd od 2-15 lat paki za podszywanie się pod inny serwis w celu uzyskania korzyści (...) + sprawa cywilnoprawna za kradzież własności intelektualnej $$$.

Opublikowano

Phiising, najprostsza metoda. Pobierasz stronę, np. csgolounge (CTRL + S), dopisujesz kawałek kodu który po wpisaniu danych będzie przekierowywał na oryginalną stronę a dane zapisywał lub wysyłał na maila.

img.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...