Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie wykrywa serwera na CraftServe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, ostatnio mialem problemy z chunkami a teraz znowu jakis inny. Mianowicie nie wykrywa serwera nawet z ip numerkowym pisze: Blad pobierania statusu, polacz sie bezposrednio!, bezposrednio tez nie dziala. Zrobilem reinstalacje i nadal nic. A support odpisze za jakis 1 dzien @Craftserve .

Heeelp :x

Opublikowano

Miałem tak samo jak miałem na tym hostingu, problem był w tym, że support odpisał po 72h lub wcale (nie pamiętam, ale raczej to drugie) i dlatego wszystkim proponuję Crafthost jeśli chodzi o hostingi, bo wolę dedyki.

Sprawdź konsolę co errory robi i usuń. Ogólnie gdy taka sytuacja się dzieje, to pierwsze co patrz w konsolę.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Miałem tak samo jak miałem na tym hostingu, problem był w tym, że support odpisał po 72h lub wcale (nie pamiętam, ale raczej to drugie) i dlatego wszystkim proponuję Crafthost jeśli chodzi o hostingi, bo wolę dedyki.

Sprawdź konsolę co errory robi i usuń. Ogólnie gdy taka sytuacja się dzieje, to pierwsze co patrz w konsolę.

błędów w konsoli żadnych nie ma.

[06:58:24 INFO]: Server permissions file permissions.yml is empty, ignoring it
[06:58:24 INFO]: Done (10.914s)! For help, type "help" or "?"
[06:58:24 INFO]: Starting GS4 status listener
[06:58:24 INFO]: Query running on 127.0.0.1:14974

to tylko skrawek.

Opublikowano

Permissions pusty i tyle, żadnych errorów. Skoro ich nie ma, to może być to wina maszyny. Jeśli byłoby to przez nią to możliwe, że niedługo Ci wróci dostęp, a jeśli nie wróci, to czekaj na odpowiedź supportu,

której ja nie dostałem w takiej sytuacji.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Jest to zwyczajny błąd połączenia hostingu, czyli wina ze strony hostingu, pozostaje Ci czekać cierpliwie na odpowiedź Supportu. Support hostingu CraftServe zazwyczaj zajmuje się szybko takimi problemami. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...