Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy gra upada?

VRUbel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ja wiem czy upada, gra teraz cieszy się mniejszą ilością zainteresowania ponieważ wyszły na rynek lepsze i ciekawsze gry od Wolfteam ale oczywiście są jeszcze ludzie gdzie normalnie grają i można też fajnie pograć lecz to już nie te same czasy co wcześniej. 

Opublikowano

Gre niszczy system ap, kiedyś były tylko te postacie jak np. christopher, bez żadnego ekwipunku i żadnych supasów, itp. grało się przyjemnie i były tłumy :) Hackerzy byli od razu rozwalani, ja używałem hacków już dość wcześnie, co widać po mojej historii w tym dziale, ale nigdy na przypał, nie latałem z bazookom i nie rozpierdalałem gry innym, tylko np. używałem inventory hacków, czyli byłem jak normany gracz, który wydał hajs, ale go nie wydawałem :P

No i przyznam się bez bicia, że wh nie raz sie złapie hehe, ale to głównie jak nie ma żadnego inventory :P 

52287137559562145640.png

• 1 rok później...
Opublikowano

Za duzo hackow w tej grze jest teraz za starych czasow byla fajna gra teraz tez by duzo ludzi gralo gdyby nie hacki i aeria nastawiona tylko na to zeby zebrac hajsy za ap no i hava najgorszy gm :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...