Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jeden procent podatku.

AdriaN1392

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ludzie, mam do was szczerą prośbę w mojej szkole (mam gimnazjum razem z podstawówką) w drugiej klasie podstawówki jest chłopiec z ostrą białaczką szpikową, możemy mu pomóc w walce z tą chorobą. W Lutym organizowana jest aukcja na rzecz tego chłopca w naszej szkole lecz dla was to w sumie nie istotne. Niedawno przeszedł przeszczep. Piszę tego posta ponieważ jest tu bardzo dużo ludzi i nawet jeżeli jedna osoba przekaże 1% swojego podatku albo jej rodzice to będzie już dla mnie wielka wygrana moralna. Więc jeżeli możecie pomóżcie Piotrusiowi i przekażcie swój jeden procent podatku na jego leczenie i opiekę, przepraszam, że to wszystko jest napisane chaotycznie lecz wpadłem na to dopiero teraz a jednak nie ma co zwlekać.

Jeżeli regulamin łamie w jakiś sposób regulamin proszę go usunąć lecz myślę, że ten post jest w szlachetnym celu, a was nic to nie kosztuje i nie czerpię z tego żadnych korzyści majątkowych.

Link do strony poświęconej temu, dla zainteresowanych: https://www.facebook.com/PiotrJasinskiPomoc?fref=ts.

Z góry przepraszam jeżeli to łamie regulamin lecz moim zdaniem życie ludzkie jest cenniejsze od dostania kilku % w dupe za spam. Zawsze jeżeli jedna osoba odda swój jeden procent podatku to będzie dla mnie sukces.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...