Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwania nowego nicku :D

Ahsavin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Jako iz jestem malo kreatywny prosze was o pomoc w utworzeniu nicku do gier CS, metin, na różne forum, itp. Wymyslilem juz dużo nazw, ale albo są zajęte, albo brzydkie. Jedyny najładniejszy i nie zajęty nick to Danes. Jest to połączenie moich dwóch imion: Daniel i Mateusz. Interesuje się grafika komputerowa, muzyka typu dubstep oraz grami komputerowymi. Jeśli jeszcze potrzebujecie jakiś informacji o mnie to piszcie. Proszę nie pisać nickow, których znaczenia nie znacie, nickow, których nie da się wymówić, ani innych wulgarnych lub bezsensownych nickow. Proszę rowniez nie pisać postów typu "niedługo to będą pisać na forum jakie imię dla dziecka wybrac". Z gory dzięki za pomoc. Za najladniejszy nick będzie nagroda. Ja oczywiście tez bede podawać swoje propozycje, a wy ocenicie, czy może być. Pozdrawiam!

1389013997-U952019.png

Opublikowano

SheSaidSheWasLvl18, Stiflers Mom, RobakiZiemniaki, MagicznyCzarodziej, QpaDpa, Jurand Ze Spychowa, Juras, UrliśWonJunkingen, EdekZFabrykiKredek, ChfastPL

Opublikowano

A jaki nick, ktòry podobał Ci się najbardziej był zajęty.

Hmm... Chodziażby DeNi, albo Deyman, itp.

Ten nick co masz tutaj nie jest zly. Ale jak juz szukasz to moze Verixon?

Sorry, ale nick Verixon również jest zajęty na wielu forach oraz w wielu grach.

Azuhai, ciekawy nick :-)

No, no, no... Podoba mi się. :)

• Damn
  • Demmy 
  • Danselot
  • Daimer
  • Midem

Z tych, co podałaś najbardziej podoba mi się Demmy.

Ciekawa strona generująca nicki:

http://elf.namegeneratorfun.com/

Nie przepadam za generatorami. ;) Nicki, które generują często się powtarzają.

Jak na razie wygrywa nick Azuhai. Czekam na dalsze propozycje. Jeśli nie będzie ładniejszego nicku Azuhai wygrywa. :) Pozdrawiam, i jeszcze raz wam dziękuję. :)

1389013997-U952019.png

Opublikowano

A i prosiłbym o to, aby miał on max 6 liter. Chyba że składa się z dwóch wyrazów.

Adlentis

Nie bardzo mi się podoba. :D

Najbardziej podobają mi się nicki, takie jak mają: RADTOR, Danthe, Feezy.

Najlepiej byłoby również, aby miał on coś wspólnego z moim imieniem. Chyba, że jest jakiś inny nick, nie związany z moim imieniem to też może być.

1389013997-U952019.png

Opublikowano

Denius, Dandy, Daan, Densus, Dentis, Danxis

Nooo już coraz lepiej, ale to jeszcze nie to. Z tych co podałeś to najładniejsze to: Dandy, Daan, Danxis i Dentis.

Czekam na dalsze propozycje.

1389013997-U952019.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...